Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 24 2020

Η ατυχής επιλογή και τα ξενοδοχεία καραντίνας

Η κυβέρνηση είχε γνωστοποιήσει ότι θα υπήρχαν ξενοδοχεία αναφοράς για καραντίνα όσων τουριστών βρίσκονταν θετικοί στον ιό κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Με έκπληξη λοιπόν πληροφορηθήκαμε χθες από ξένη πηγή ότι αυτό αλλάζει και θα δημιουργηθούν ειδικοί χώροι απομόνωσης στα ξενοδοχεία. Το γεγονός δε επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Αν πιστέψουμε την πηγή μας, τα λεφτά που έδινε το κράτος δεν κρίνονταν ικανοποιητικά από τους ξενοδόχους. Σ' αυτό θα έπρεπε να προσθέσει κανείς και το στίγμα.

Η λογική σ' αυτή την περίπτωση υπαγόρευε την επίταξη κάποιων ξενοδοχείων, αλλά η κυβέρνηση δεν ήθελε προφανώς να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, για ευνόητους λόγους.

Θα είναι καλύτερα τώρα; Αμφιβάλλουμε, αν και κάποιοι ξενοδόχοι την καλωσόρισαν, αν κρίνουμε από την αντίδραση του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Φαντασθείτε πώς θα αισθαινόσασταν και πώς θα αντιδρούσατε, αν ήσαστε σε ξενοδοχείο με κρούσμα και γνωρίζατε ότι ο θετικός στον ιό τουρίστας είναι απομονωμένος σε κάποιο απομακρυσμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v