Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαμ και… άνοδος στο Χρηματιστήριο

Με οδηγό τις τράπεζες και την αξία συναλλαγών να υπερβαίνει τα 113 εκατ. ευρώ η συνεδρίαση. Γιατί οι short έσπευσαν να κλείσουν θέσεις δίνοντας νέα ώθηση στην ανοδική κίνηση. Ποιες είναι τώρα οι αντιστάσεις και οι στηρίξεις για το ΓΔ.

Μπαμ και… άνοδος στο Χρηματιστήριο

Τρίτωσαν οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, για Γενικό Δείκτη και κλαδικό δείκτη Τραπεζών, με τον πρώτο να σημειώνει αθροιστικά κέρδη 4,25%, κλείνοντας σε νέα υψηλά έξι μηνών (το αμέσως υψηλότερο κλείσιμο στις 9/6, 645,59 μονάδες) και τον Τραπεζικό δείκτη, σε επίπεδο τριημέρου, να αθροίζει κέρδη 10,43%, σημειώνοντας το υψηλότερο κλείσιμο στην μετά "Brexit" εποχή, με το αμέσως υψηλότερο να έχει σημειωθεί στις 1032,92 μονάδες (23/6).

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι και η σημερινή άνοδος, ήταν απόλυτα Τραπεζοκεντρικού χαρακτήρα και αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι οι μετοχές των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών, απέσπασαν το 70,5%, της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Στην σημερινή κίνηση, που ξεκίνησε από τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, βοήθησε ο αυξημένος τζίρος (ο υψηλότερος των τελευταίων πέντε συνεδριάσεων) και πολύ περισσότερο το ιδιαίτερα σημαντικό "short covering", που ανέβασε στροφές μόλις ο Γενικός Δείκτης έδειξε διαθέσεις να δώσει ανοδική διαφυγή υψηλότερα τις διπλής κορυφής, που οριοθετούσαν οι 632 - 634 μονάδες.

Παίρνοντας τα πράγματα με την χρονική τους σειρά, η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε με τον "ούριο άνεμο" των Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι μετοχές των ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΠΕΙΡ να κινηθούν μόνιμα με θετικό πρόσημο.

Αιτία τα δημοσιεύματα για επικείμενο αίτημα της Ιταλίας στον ESM για δάνειο ύψους 15 δισ. ευρώ, που έβαλαν σε ρόλο "ταγού" τις Ευρωπαϊκές Τραπεζικές μετοχές, ενώ την ίδια ώρα τα spreads ων Ιταλικών ομολόγων υποχωρούσαν στα χαμηλό ενός μηνός.

Ξεκινώντας από το Τραπεζικό ταμπλό και τους Δεικτοβαρείς Τραπεζικούς τίτλους, που και σήμερα απέσπασαν την "μερίδα του λέοντος" σε συναλλαγές και ενδιαφέρον, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών, όσο και οι επιμέρους τίτλοι, υποχώρησαν αισθητά από τα υψηλά ημέρας, κυρίως οι Eurobank και Alpha Bank, όμως αυτό δεν μειώνει τα διόλου ευκαταφρόνητα ημερήσια κέρδη.

Το ημερήσιο διάγραμμα του Τραπεζικού Δείκτη

Ο Τραπεζικός δείκτης (+6,59%) κατά την σημερινή συνεδρίαση άφησε ένα "gap" μεταξύ 834,38 και 836,25 μονάδες και οι αμέσως επόμενες συνεδριάσεις θα κληθούν να δείξουν να είναι αν πρόκειται για "gap" εκκίνησης, ή "gap" εκτόνωσης, η επόμενη αντίσταση εντοπίζεται στην δύσκολη ζώνη 900 - 940 μονάδων και οι πρώτες στηρίξεις στις 850, 775 και 743 μονάδες.

Σε περίπτωση συνέχισης της ανοδικής κίνησης, για τον τίτλο της Alpha Bank (+3,78%) παραμένει η πρώτη αντίσταση στα 1,95 - 1,97 ευρώ και η αμέσως επόμενη στα 2,20 ευρώ.

Για την Εθνική (+9,78%), η πρώτη αντίσταση στο σημερινό υψηλό των 0,253 ευρώ, για την Eurobank (+4%) στα 0,764 και 0,79 ευρώ και για την Πειραιώς (+12,32%) στα 0,24 και 0,269 ευρώ.

Από την άλλη, το όλο εγχείρημα χρειάζεται αυξημένη προσοχή, καθώς αν η συνέχιση της ανόδου είναι αποτέλεσμα "φορτωμένων στοιχημάτων" για την αυριανή ομιλία Draghi, ευνόητο είναι το τι θα συμβεί, αν ο κεντρικός τραπεζίτης δεν δώσει τις ειδήσεις που θα ήθελαν οι Αγορές.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι εγχώριοι αναλυτές που επισημαίνουν ότι στην τρέχουσα φάση και όσον αφορά το Χ.Α., ισχύει στον απόλυτο βαθμό το "Follow the Market and don΄t ask why", καθώς η τρέχουσα ειδησεογραφία μόνο έντονα υποστηρικτική για την ψυχολογία των αγοραστών δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ενώ για τρίτη συνεχόμενη ημέρα δείχνουν να επιστρέφουν οι ελεγχόμενες πωλήσεις στα Ελληνικά Κρατικά ομόλογα και μένει να φανεί αν είναι απλά κινήσεις κατοχύρωσης σημαντικών βραχυπρόθεσμων κερδών.

Ξεκινώντας από την ειδησεογραφία της ημέρας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αν. Παπαϊωάννου "Με 30 δισ. ευρώ θα βρεθούν σε βάθος ενός έτους οι Ελληνικές Τράπεζες, καθώς ο ESM, στο πλαίσιο της βραχυπρόθεσμης λύσης για το χρέος, θα ανταλλάξει τα ομόλογα EFSF με μετρητά. Τα ομόλογα θα αγορασθούν στo "book value" και όχι στη "mark to market" τιμή και την "χασούρα" (διαφορά μεταξύ των δύο τιμών) θα την καλύψει άμεσα το Ελληνικό Δημόσιο.

Από την άλλη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Λάσκαρη "Την ερχόμενη εβδομάδα, οι Επικεφαλής του Κουαρτέτου αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τους υπολογισμούς του ΔΝΤ, το δημοσιονομικό κενό του 2018, εφόσον ο πήχης του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι 3,5% (όπως τέθηκε από το Eurogroup) υπερβαίνουν αθροιστικά το 2% του ΑΕΠ".

"Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα αποφασίσει για την συμμετοχή του στο Ελληνικό πρόγραμμα μόλις ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, πράγμα που δεν αναμένεται να συμβεί φέτος", δήλωσε η εκπρόσωπος του Γερμανικού ΥΠΟΙΚ, F. Von Tiesenhausen, σύμφωνα με το Reuters.

Επιστρέφοντας στη σημερινή συνεδρίαση και μεταφερόμενοι στον μη Τραπεζικό 25αρη, όπου και σήμερα "παρακολούθησε από απόσταση το Τραπεζικό πάρτι", αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με αρνητικό πρόσημο (ΕΕΕ -1,19% και κλείσιμο στο χαμηλό ημέρας και Σαράντης -0,74%) και αμετάβλητος ο τίτλος του ΟΤΕ.

Από τους θετικούς πρωταγωνιστές ο ΟΠΑΠ (+2,23%) ερχόταν από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις και μία αμετάβλητη, στις τελευταίες τέσσερις, ενώ παραμένει η ισχυρή αντίσταση στα 8,90 -8,97 ευρώ, ενώ η Αεροπορία Αιγαίου συμπλήρωσε έξι ανοδικές και μία αμετάβλητη συνεδρίαση, στις τελευταίες επτά, έχοντας σαν επόμενη, τεχνική, αντίσταση τα 6,70 ευρώ.

Τρεις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για την Viohalco (+2,27%), που έχει σαν κοντινή αντίσταση τα 1,40 ευρώ, ενώ "καρέ" ανοδικών συνεδριάσεων συμπλήρωσε η ΕΧΑΕ (+0,82%), που θα χρειαστεί να συνεχιστούν οι αυξημένες συναλλαγές στο ταμπλώ του Χ.Α. για να δώσει την "μάχη" της με την ζώνη 4,98 - 5,05 ευρώ.

Τέλος, ο Μυτιληναίος, σε νέα υψηλά 18 μηνών, συνεχίζει να έχει σαν επόμενο, τεχνικό, εμπόδιο το επίπεδο των 6,34 ευρώ.

Χαμηλότερα του 25αρη, όπου και σήμερα τα Πλ. Θράκης (+1,42%) επιβεβαίωσαν ότι "απευθύνονται" σε επενδυτές μεσοπρόθεσμου ορίζοντα, τα υψηλά διετίας προσεγγίζει ο Άνεμος (+6,89%), ενώ ο Νηρέας (+3,39%) αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αυξημένη προσφορά, στην προσπάθεια να δώσει κλεισίματα υψηλότερα των 0,183 ευρώ, επίπεδο που έκλεισε σήμερα, υποχωρώντας σημαντικά από το υψηλό ημέρας των 0,186 ευρώ (+5,08%).

Εννοείται ότι η σημερινή συνεδρίαση αύξησε τις θετικές τεχνικές ενδείξεις, για τους βασικούς δείκτες του Χ.Α.

Στην περίπτωση του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+2,63%) που υποχώρησε αισθητά από τα υψηλά ημέρας, σαν πρώτη αντίσταση δείχνει η ζώνη 1741 - 1746, με αμέσως επόμενο επίπεδο τις 1754 μονάδες και απώτερο στόχο τις 1831 μονάδες, αν οι αγοραστές συνεχίσουν με τον ίδιο "ενθουσιασμό".

Ο Γενικός Δείκτης, αφού άφησε πίσω του την δύσκολη ζώνη 632 - 634, δημιούργησε τις τεχνικές προϋποθέσεις να αναμετρηθεί με τις 659 μονάδες, ενώ το "stop" το "long" εντοπίζεται στις 615 και για τους πιο υπομονετικούς, στις 605 μονάδες.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Η διακύμανση του Γενικού Δείκτη στα υψηλά εξαμήνου έχει αυξήσει το επενδυτικό ενδιαφέρον, με την ανοδική τάση των τελευταίων εβδομάδων, μετά από μία πολύμηνη κίνηση των τιμών εντός μικρού εύρους, να αποτιμά τόσο την αισιοδοξία για την πορεία της αξιολόγησης, όσο και την Παγκόσμια θετική διάθεση για την ανάληψη ρίσκου στις Αναπτυγμένες Αγορές, εξέλιξη που συμπαρασύρει και το Χ.Α." επισημαίνει ο Πέτρος Στεριώτης.

Με ενδιαφέρον αναμένονται, πιθανές, αυριανές ανακοινώσεις της ΕΚΤ, σχετικά με το χρόνο συμπερίληψης των Ελληνικών ομολόγων στο QE.

Η παρατηρούμενη αποκλιμάκωση των αποδόσεων που ζητούν οι επενδυτές για να αγοράσουν Ελληνικά δεκαετή Κυβερνητικά χρεόγραφα, συντελεί στην ομαλοποίηση της καμπύλης επιτοκίων, δηλαδή στη μείωση του κόστους δανεισμού και των εισηγμένων εταιρειών.

Εταιρείες με δυνατά θεμελιώδη θα αρχίσουν να απολαμβάνουν ευνοϊκότερους όρους Τραπεζικού δανεισμού. Παράλληλα η αύξηση του ενδιαφέροντος για την έκδοση νέων εταιρικών ομολόγων, δυναμώνει τους διαύλους απόκτησης ρευστότητας για αρκετές εισηγμένες.

Για την υλοποίηση του σεναρίου για "έξοδο" της Ελλάδας στις Αγορές, πρέπει να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά το Χ.Α., όντας μηχανισμός προεξόφλησης και τιμολόγησης εξελίξεων, θα πρέπει να εξετάσει το επόμενο διάστημα όλα τα ενδεχόμενα.

Σε κάθε περίπτωση, η μείωση του ρίσκου Χώρας (country risk), την οποία αναδεικνύει το τελευταίο διάστημα η πορεία των Κρατικών ομολόγων, αποτελεί ασφαλώς μία ιδιαίτερα ικανοποιητική εξέλιξη.

Επιπλέον, ενδείξεις κινητικότητας στο θέμα της διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων Τραπεζικών δανείων, θα ευνοήσουν τη συνέχιση της υπεραπόδοσης των Τραπεζικών μετοχών.

Πανευρωπαϊκά, η υψηλή μόχλευση του κλάδου, καθώς και η πιθανότητα να υπάρξει ανάγκη για νέες αυξήσεις κεφαλαίου διατηρούν το κλαδικό beta υψηλά.

Διαγραμματικά, ο Γενικός Δείκτης θέλει εβδομαδιαίο κλείσιμο υψηλότερα από το υψηλό των 634 μονάδων, ενώ το σημαντικό τεχνικό και ψυχολογικό "μαξιλάρι ασφαλείας" βρίσκεται στο 600.

Σε διεθνές επίπεδο, οι Επενδυτές δρουν μάλλον με το σκεπτικό ότι οι Κεντρικές Τράπεζες θα συνεχίσουν να κάνουν "ότι χρειάζεται" προκειμένου να στηριχθεί η Παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα. Η οκταετής, πλέον, ανοδική κίνηση του Dow Jones, που τον έχει φέρει σε νέα ιστορικά υψηλά, εκτιμούμε ότι, κυρίως, αποτυπώνει την τεράστια μόχλευση που δημιουργούν στο Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα τα μηδενικά, ή και αρνητικά επιτόκια των Κεντρικών Τραπεζών στις μεγάλες Οικονομίες.

Η πλειοψηφία των αναλυτών προβλέπει ότι η Fed θα αυξήσει το δικό της επιτόκιο την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι η ισχυρότερη Τράπεζα στον Πλανήτη έχει προ πολλού "προειδοποιήσει" τους επενδυτές για τις σκέψεις της να συσφίξει τη ρευστότητα σταδιακά, κάτι που μειώνει την ανασφάλεια των κατόχων μοχλευμένων περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ, όπως εκτιμά ο υπεύθυνος Παραγώγων της Nuntius Sec.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Μόνο ο Ινδικός Sensex 30 (-0,59%) υστέρησε από τις μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού, όπου τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη σημείωσε ο "Αυστραλός" ASX 200 (+0,91%).

Σημαντικά κέρδη στην Ευρώπη, κινήσεις πέριξ του προηγούμενου κλεισίματος για τους δείκτες στην Wall Street.

Διορθώνει το Πετρέλαιο, μικρά κέρδη για το Ευρώ και σχετικά μεγαλύτερα για τον Χρυσό.

Ξεκινώντας εξ Ανατολών, τα Κινεζικά συναλλαγματικά αποθέματα συρρικνώθηκαν με γρηγορότερο ρυθμό τον Νοέμβριο (πέμπτος συνεχόμενος μήνας μείωσης), σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας. Τα αποθέματα υποχώρησαν κατά $69,06 δισ., σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σε $3,052 τρισ., έπειτα από μια πτώση $45,73 δισ. τον Οκτώβριο. Οι οικονομολόγοι της Wall Street Journal ανέμεναν μικρότερη υποχώρηση $63 δισ. για τον Νοέμβριο, ενώ επισημαίνουν ότι, σε περίπτωση που αυξηθούν αυτό το μήνα τα Αμερικανικά επιτόκια και προβλεφθούν κι άλλες αυξήσεις από εκεί και πέρα, η πίεση από εκροές κεφαλαίου είναι πιθανό να ενταθεί περαιτέρω.

Στην Αυστραλία το ΑΕΠ υποχώρησε 0,5% το τρίτο τρίμηνο, από το δεύτερο τρίμηνο. Οι αναλυτές σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal περίμεναν η οικονομία να συρρικνωθεί κατά 0,1%.

Ερχόμενοι στην Ευρώπη, η Γερμανική βιομηχανική παραγωγή ενισχύθηκε κατά 0,3% τον Οκτώβριο από τον προηγούμενο μήνα, έπειτα από προσαρμογή, όπως γνωστοποίησε η Στατιστική Υπηρεσία. Οι οικονομολόγοι της Wall Street Journal ανέμεναν μηνιαία άνοδο της τάξης του 0,8%, έπειτα από μια απότομη υποχώρηση το Σεπτέμβριο.

Τον Κρατικό προϋπολογισμό του 2017 ενέκρινε η Ιταλική Γερουσία, ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη υποβολή παραίτησης από τον Mateo Renzi.

Επιστροφή στο ΧΑ

Σε δημοπρασία τρίμηνων εντόκων ύψους 1,3 δισ. ευρώ προχώρησε ο ΟΔΔΗΧ. Το επιτόκιο παρέμεινε αμετάβλητο στο 2,7%.

"Η Οικονομία σταθεροποιείται και θα αναπτυχθεί ταχύτερα από ότι στις προηγούμενες προβλέψεις μας το επόμενο έτος, αλλά παρά το ριμπάουντ δεν βλέπουμε τις προοπτικές μιας βιώσιμης ανάκαμψης ακόμα" επισημαίνει ανάλυση της Morgan Stanley με τίτλο "Greece Out of the hole".

"Τα μέτρα ελάφρυνσης χρέους που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της Δευτέρας είναι τα ίδια που συμφωνήθηκαν επί της αρχής τον περασμένο Μάιο, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης", επισημαίνει η Citi.

Από εκεί και πέρα κι όπως προαναφέρθηκε, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις 645,42 μονάδες (+3,68%), στις 17.00 βρέθηκε στις 640,65 (+2,91%) και ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 640,07 μονάδες με ημερήσια κέρδη 2,82%.

Ο τζίρος εκτινάχθηκε στα 113,4 εκατ. από τα οποία τα 18,9 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΦΦΓΚΡΠ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΘ, ΕΥΡΩΒ, ΜΟΗ).

Άλλαξαν χέρια 189454366 τίτλοι, από τους οποίους οι 168753703 στο ταμπλώ του FTSE25.

Από τις μετοχές του 25αρη, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο οι ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΒΙΟ, ΓΕΚΤΡΝΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ, ΜΠΕΛΑ, ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, ΤΕΝΕΡΓ, ΤΙΤΚ, ΦΦΓΚΡΠ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι ΟΛΠ και Folli Follie Group και στο χαμηλό ημέρας η ΕΕΕ.

Στα επιμέρους, πέντε οι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις για τον ΟΛΘ (-0,84%), με τον τίτλο να επιμένει σε παρατεταμένη πλαγιοκαθοδική κίνηση και να κλείνει σε νέα χαμηλά 18 μηνών (βλ. διάγραμμα).

Σε χαμηλό 18 μηνών η μετοχή του ΟΛΘ

Ικανοποιητική η τελική εικόνα με 67 ανοδικές μετοχές, έναντι 39 πτωτικών, ενώ 6 τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με διψήφιο ποσοστό ανόδου.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα εισήχθησαν στην "Κύρια Αγορά" του Χ.Α. και στον κλάδο "Διαφοροποιημένες Βιομηχανίες" και τέθηκαν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, οι 27.060 (ΚΑ) μετοχές της εταιρείας "CENERGY HOLDINGS S.A.", με τιμή εισαγωγής μετοχής € 0,01.

---ΧΠΑ

Ανέβασε στροφές η ανοδική τάση και στην Αγορά Παραγώγων, ενώ συνδυάστηκε με σημαντική αύξηση των συναλλαγών τόσο στα συμβόλαια του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (159.414 συμβόλαια).

Στα 8.623 συμβόλαια του δείκτη μειώθηκαν οι ανοιχτές θέσεις για τον πρώτο μήνα (Δεκέμβριος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 2.853, 2.117 για τον Δεκέμβριο και 736 για τον Ιανουάριο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 1.727,5) κινήθηκε μεταξύ 1.697 και 1.746,25 μονάδων και έκλεισε πολύ κοντά στην θεωρητική του τιμή, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Αυξήθηκε λίγο ο αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων (52.055 Alpha Bank, 10.000 Viohalco, 140.000 Εθνική), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Alpha Bank (8.615), Eurobank (26.951), Πειραιώς (49.918), Εθνική (52.555), MIG (16.221), ΟΤΕ (437), ΔΕΗ (897), Μυτιληναίο (818), ΟΠΑΠ (436), Viohalco (482), Ελλάκτωρα (201), ΕΥΔΑΠ (162), ΓΕΚ (469), ΕΧΑΕ (110), Ελ. Πετρέλαια (652), Μέτκα (176), Folli Follie Group (143).

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Πειραιώς (8.175.542 τεμ.), Alpha Bank (2.143.748 τεμ.), Εθνική (8.227.080 τεμ.) και Eurobank (4.805.721 τεμ.).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v