Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: «Τρικολόρ» άνοδος για μετοχές και ομόλογα

Στα ελληνικά ομόλογα αλλά και τις μετοχές αποτυπώθηκε η αισιοδοξία των επενδυτών λόγω της εκλογής Μακρόν αλλά και της πιστοποίησης του υπερπλεονάσματος 2016 από Eurostat. Τα κρίσιμα επίπεδα για blue chips και δείκτες.

ΧΑ: «Τρικολόρ» άνοδος για μετοχές και ομόλογα

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών στην Γαλλία, "πανηγύρισαν" Ευρωπαϊκές Αγορές, Ευρώ, αλλά και Ελληνικό Χρηματιστήριο (με το τελευταίο να έχει και τους δικούς του λόγους), καθώς το σύνολο των πολιτικών αναλυτών θεωρεί σαν απόλυτο φαβορί τον Εμμανουέλ Μακρόν έναντι της Μαρίν Λεπέν, για τον δεύτερο γύρο των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου.

Απόλυτα αναμενόμενη η υπεραπόδοση του Γαλλικού χρηματιστηριακού δείκτη Cac 40, έστω και αν αυτός υποχώρησε σχετικά από τα πρωινά υψηλά και με τις Γαλλικές Τραπεζικές μετοχές να οδηγούν την κούρσα, κίνηση την οποία "μιμήθηκε" και ο εγχώριος Τραπεζικός κλάδος, ενώ σε υψηλά 5μηνου κινείται το ευρώ.

"Ακόμα και σε μια καλή μέρα για τις Ευρωπαϊκές Αγορές τα Ελληνικά ομόλογα 'λάμπουν" σχολιάζουν οι Financial Times. "Το ελληνικό δεκαετές βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο από το 2014, πριν δηλαδή την εκλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά και τα στοιχεία που έδειξαν ότι η Αθήνα κατάφερε να πετύχει συντριπτικά υψηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα από τους στόχους του προγράμματος. Το δημοσιονομικό αποτέλεσμα οδηγεί την απόδοση του 10ετούς στο 6,2%, το χαμηλότερο επίπεδο από το Νοέμβριο του 2014 (σ.σ. οι αποδόσεις πέφτουν όταν ανεβαίνει η τιμή)".

"Το Ελληνικό spread, πλέον, κάτω από τις 650 μονάδες πλησιάζοντας τα χαμηλά 52 εβδομάδων και στοχεύοντας τιμές 2014 που βγήκαμε στις Αγορές. Ο Τραπεζικός δείκτης χρειάζεται κλείσιμο πάνω από το 790 - 800 για να μας δώσει συνέχιση στο 815 σε πρώτη φάση" αναφέρει το τμήμα ανάλυσης της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί το ευδιάκριτο discount με το οποίο διαπραγματεύονται τα συμβόλαια του δείκτη στην Αγορά Παραγώγων, όμως εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα μερίσματα που δεν έχουν ακόμα αποκοπεί.

"Το αποτέλεσμα των Γαλλικών εκλογών δίνει ώθηση στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ και η ισοτιμία διαπραγματεύεται πάνω από την κρίσιμη ζώνη του 1,08 eur/usd. Θετικό και η κίνηση στο Χ.Α. με τον Γενικό Δείκτη να αποκτά 'πατήματα' για να κινηθεί, σταδιακά, προς την περιοχή των 700 μονάδων. Στον αντίποδα ιδιαίτερα αρνητικό νέο για την ΕΕ η υποβάθμιση της μακροχρόνιας πιστοληπτικής ικανότητας της Ιταλίας από τον οίκο Fitch σε 'ΒΒΒ' από 'ΒΒΒ+', κάτι που ως Ένωση θα το βρούμε μπροστά μας στο κοντινό μέλλον" αναφέρει το τμήμα ανάλυσης της Merit Sec.

"Η σημερινή συνεδρίαση έλαβε υπόψη το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των Γαλλικών εκλογών, που δημιουργεί την προσδοκία τελικής επικράτησης για τον Μακρόν στο 2ο γύρο, αλλά και την επάνοδο των Θεσμών στις διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Κυβέρνηση. Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Ελληνικό Χρηματιστήριο, επομένως, καθώς, όπως όλα δείχνουν, έχει δρομολογηθεί η συμφωνία σε επίπεδο 'SLA' και πολύ δύσκολα, πλέον, θα ανατραπεί" τονίζει το τμήμα ανάλυσης της Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

Ξεκινώντας από την ειδησεογραφία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγελικής Παπαμιλτιάδου, σε εμπιστευτικό έγγραφο που έχει στην κατοχή του το "Euro2day.gr", "τόσο ο κ. Γιούνκερ όσο και η κ. Λαγκάρντ συμφώνησαν ότι η αξιολόγηση (SLA) πρέπει να κλείσει μέχρι τέλος Μαΐου και η εκταμίευση της δόσης να γίνει εγκαίρως καθώς η συνεχιζόμενη αστάθεια πλήττει την αξιοπιστία της Ευρωζώνης. Εκεί που σημειώθηκαν διαφωνίες είναι στο γεγονός ότι όταν ο κ. Γιούνκερ πίεσε την Κριστίν Λαγκάρντ να δώσει στίγμα για τις προθέσεις της ως προς το χρέος και συνεπώς τη συμμετοχή με ένα νέο μικρό πρόγραμμα χρηματοδότησης, η επικεφαλής του ΔΝΤ κράτησε τα χαρτιά της κλειστά, λέγοντας ότι η δεύτερη αξιολόγηση μάλλον θα κλείσει με αστερίσκο, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι, καθώς το Ταμείο δεν είναι διατεθειμένο να κάνει πίσω στις απαιτήσεις του".

Εν τω μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή επιβεβαίωσε τα δημοσιονομικά στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ την Παρασκευή και δείχνουν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 έφτασε το 3,9% του ΑΕΠ. Το χρέος φτάνει το 179% του ΑΕΠ, ή στα 314,897 δισ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, με τα τεχνικά κλιμάκια αλλά και χωρίς να αποκλειστεί συνάντηση με τους επικεφαλής των Θεσμών ξεκινούν αύριο Τρίτη οι διαπραγματεύσεις. Κοινοτικές πηγές εμφανίζονται αισιόδοξες ότι αυτός ο γύρος θα ολοκληρωθεί με την επίτευξη της τεχνικής συμφωνίας και σημειώνουν ότι στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις ως το τέλος της εβδομάδας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προχωρήσει η σύνταξη του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο η Κυβέρνηση ελπίζει ότι θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή ως τις 14 Μαΐου.

"Επιστρέφει η αποστολή σήμερα, με στόχο να υπάρξει συμφωνία 'Staff Level Agreement' το συντομότερο δυνατό", δήλωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες. Όπως είπε, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη και αναμένεται να κρατήσουν κάποιες ημέρες. 

Οι στόχοι για το ΧΑ

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις εγχώριων αναλυτών, η επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών στην Γαλλία θα ανακουφίσει τους επενδυτές και θα δώσει ώθηση σε αποτιμήσεις και συναλλαγές.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο πρώτος στόχος των 720 μονάδων, δείχνει απόλυτα εφικτός, όμως από εκεί και ψηλότερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη ορατότητα όσον αφορά το θέμα του χρέους, αλλά και άμβλυνση των διαφορών μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαίων Πιστωτών.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε αμφιβολία, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο εγχώριο χρηματιστηριακό ταμπλώ, ότι ο Τραπεζικός κλάδος θα παραμείνει ο πλέον "ευαίσθητος" δείκτης σε κάθε θετική, ή αρνητική, είδηση - εξέλιξη και αυτό επιβεβαιώνεται και από το τελικό +4,27% του κλαδικού δείκτη των Τραπεζών.

Για όσους επιμένουν να ασχολούνται με το ημερήσιο trading και αν συνεχιστεί η "βόρεια" κίνηση στο Τραπεζικό ταμπλώ, οι επόμενες αντιστάσεις για τους Δεικτοβαρείς Τραπεζικούς τίτλους εντοπίζονται, στα 1,82 και 1,98 ευρώ για την Alpha Bank (+3,49%), στα 0,27 και 0,30 ευρώ για την Εθνική (+5,62%), στα 0,625 και 0,66 ευρώ για την Eurobank (+3,21%) και στα 0,179 και 0,196 ευρώ για την Πειραιώς (+5,42%).

Για τα υπόλοιπα, θεωρούμενα, "βαριά χαρτιά" θετική ένδειξη θα ήταν η υπέρβαση των 3,20 ευρώ για την ΔΕΗ (+0,66%) και των 9,10 ευρώ για ΟΤΕ (+2,33%) και ΟΠΑΠ (+1,01%).

Στα άξια λόγου της σημερινής συνεδρίασης το γεγονός ότι ξεκίνησαν με "ΑΜΕΜ" τις συναλλαγές οι τίτλοι των Πειραιώς, Grivalia και Σαράντη (+0,95%), ενώ στην περίπτωση του τελευταίου κανείς δεν κατάλαβε το άνοιγμα στα 12,75 ευρώ (+9,915) με συναλλαγές 171 τεμ. και το τίτλο να υποχωρεί και να ολοκληρώνει την συνεδρίαση σημαντικά χαμηλότερα.

Στα υψηλά τριμήνου ο τίτλος της Folli Follie Group (+3,82%), o οποίος κατά την σημερινή συνεδρίαση κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, έκλεισε στο υψηλό ημέρας και πέτυχε κλείσιμο υψηλότερα των 19,00 ευρώ και κινούμενος προς υψηλά τριμήνου και πλέον (το αμέσως υψηλότερο κλείσιμο στις 14/1, 19,74 ευρώ).

To διάγραμμα της FF Group από την αρχή του χρόνου

Αν έχει τελειώσει ο πρόσφατος, ισχυρός, πωλητής, οι αμέσως επόμενες αντιστάσεις εντοπίζονται στα 19,74, 20,30 και 20,80 ευρώ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός τζίρος ήταν ο τρίτος υψηλότερος του τρέχοντος έτους, με τους αμέσως υψηλότερους να έχουν σημειωθεί στις 1/2 (69,994 εκατ.) και στις 25/1 (76,277 εκατ.).

Η κινητικότητα στο Τραπεζικό ταμπλώ, μετέφερε το ενδιαφέρον των traders από τις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, όπου ελάχιστοι τίτλοι κατόρθωσαν να συνδυάσουν σημαντικά ημερήσια κέρδη, με σχετικά ικανοποιητικές συναλλαγές.

Μεταξύ αυτών των λίγων και οι Q&R (+11,54%) με 7 ανοδικές συνεδριάσεις και 1 αμετάβλητη, στις τελευταίες 8, Νάκας (+6,19%) με 3 ανοδικές συνεδριάσεις και 1 αμετάβλητη στις τελευταίες 4 και Ιντρακόμ (2,33%), με τρεις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, ενώ έχει μπροστά της την σημαντική αντίσταση των 0,48 - 0,49 ευρώ.

Τεχνικά, η σημερινή συνεδρίαση, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι άφησε θετικές παρακαταθήκες για την συνέχεια, ιδιαίτερα αν ο Γενικός Δείκτης δώσει κλεισίματα υψηλότερα των 688 μονάδων, με τις αμέσως επόμενες αντιστάσεις να εντοπίζονται στις 702 και 713 μονάδες. Το 674 είναι κοντινή στήριξη και επιθετική τάση. Το "stop" στις 661 μονάδες.

Για τον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης (+1,75%) είναι μπροστά η δύσκολη ζώνη 1835 - 1840.

Μεσοπρόθεσμα όσο το 1735 επίπεδο συντηρείται, η τάση παραμένει κραταιά. "Daily position long" με "stop" τις 1685 μονάδες.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Με ράλι ανακούφισης υποδέχτηκαν οι Αγορές την πρωτιά Μακρόν στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Η Γαλλία ψήφισε σταθερότητα και συνέχιση της υπάρχουσας πολιτικής και αυτό λειτουργεί ως ενισχυτικός μηχανισμός της βελτίωσης των αποτιμήσεων" τονίζει ο Δημήτρης Σαρρής.

Σε εγχώριο επίπεδο, η Αγορά υποδέχτηκε τα παραπάνω νέα πιο χλιαρά, καθώς δεν βγήκε κάποια ουσιαστική είδηση από τις συναντήσεις του Σαββατοκύριακου στην Ουάσινγκτον, πέρα από την έλευση των Θεσμών για να κλείσει η τεχνική συμφωνία. Είναι γεγονός ότι οι επενδυτές, όσον αφορά την Ελλάδα, έχουν πιο πολύ στραμμένη την προσοχή τους στο φλέγον Ελληνικό ζήτημα παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Οι διαφορές μεταξύ των Θεσμών παραμένουν και η Ελληνική Κυβέρνηση αδημονεί για μια άμεση λύση για το χρέος. Η έκπληξη του πρωτογενούς πλεονάσματος, ενδεχομένως, να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της γεφύρωσης των διαφορών. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το Eurogroup της 22ης Μαΐου αναμένουμε πυρετό επαφών, διαβουλεύσεων και σίγουρα πόλεμο αντικρουόμενων δηλώσεων, προκειμένου να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία που είναι, πλέον, μονόδρομος για να μην χαθεί και αυτή η χρονιά για την Ελληνική Κεφαλαιαγορά και Οικονομία.

Τεχνικά και σύμφωνα με την εκτίμηση του διευθύνοντος συμβούλου της Α. Σαρρής ΑΕΠΕΥ, η Αγορά προσπαθεί να φτιάξει βάση πέριξ των 680 μονάδων, προκειμένου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις υπέρβασης των 700 μονάδων".

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Με μοναδική "κόκκινη" εξαίρεση τον Shanghai Composite (-1,37%), ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας για τις μεγάλες Ασιατικές Αγορές, όπου τα μεγαλύτερα κέρδη σημείωσε ο Ιαπωνικός Nikkei (+1,37%).

Θετικό το κλίμα στην Ευρώπη, ενώ με αξιοπρόσεκτες ανοδικές διαθέσεις, ξεκίνησε και η συνεδρίαση στην Wall Street.

Σημαντικά κέρδη για το Ευρώ, πιέζεται το Πετρέλαιο και ακόμα περισσότερο ο Χρυσός.

Ξεκινώντας από την Ευρώπη, ο Οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings υποβάθμισε σε "BBB" από "BBB+" το αξιόχρεο της Ιταλίας, επικαλούμενος την ασθενική οικονομική ανάπτυξη και την αδυναμία της Κυβέρνησης να μειώσει το Δημόσιο χρέος.

"Το συνεχές ιστορικό δημοσιονομικών ολισθημάτων της Ιταλίας, της αναβολής της στην εφαρμογή μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής, της ασθενικής οικονομικής ανάπτυξης και της συνεπαγόμενης αδυναμίας να μειωθεί το πολύ υψηλό επίπεδο του γενικού Κρατικού χρέους, σημαίνει ότι η Χώρα είναι εκτεθειμένη σε δυνητικά σοκ", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο οίκος.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την αξιολόγηση "BB-" για το αξιόχρεο της Κύπρου, με θετικό outlook, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάκαμψη για τρίτο χρόνο μετά την Τραπεζική κρίση και το μνημόνιο, υποστηρίζει την δημοσιονομική και οικονομική προσαρμογή στη Χώρα.

Ο οίκος προβλέπει ανάπτυξη 2,7% το 2017 και 2,5% το 2018, λόγω της ισχυρής ανάκαμψης στην Αγορά Εργασίας και μιας σειράς επενδύσεων που αναμένεται να υλοποιηθούν.

"Το σχέδιο του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, να μετατρέψει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) σε ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, συνδέεται με μία πρόβλεψη συντεταγμένης χρεοκοπίας των Χωρών της Ευρωζώνης που θα χρειάζονται στο μέλλον οικονομική βοήθεια", αναφέρει δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας "Sueddeutsche Zeitung", με τίτλο: "Ασφάλεια με ρήτρα χρεοκοπίας".

Το Οικονομικό Ινστιτούτο "Ifo" ανακοίνωσε πως ο δείκτης του για το επιχειρηματικό κλίμα στη Γερμανία, που βασίζεται σε έρευνα σε 7.000 εταιρίες, ενισχύθηκε σε 112,9 τον Απρίλιο, από την ανοδικά αναθεωρημένη μέτρηση του Μαρτίου, στο 112,4. Σύμφωνα με το Reuters, η ανάγνωση είναι η υψηλότερη από τον Ιούλιο του 2011, αλλά και πιο ισχυρή από την πρόβλεψη των αναλυτών του πρακτορείου για 112,5.

"Η καταναλωτική εμπιστοσύνη του Ηνωμένου Βασιλείου εξασθένησε στο α΄ τρίμηνο και τα Νοικοκυριά ήταν πιο απαισιόδοξα για τα οικονομικά τους τα τελευταία δύο χρόνια", σύμφωνα με έρευνα της Deloitte LLP.

Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης υποχώρησε κατά μία μονάδα, σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο στο -7%, ενώ μία μέτρηση της εμπιστοσύνης σε διαθέσιμο εισόδημα μειώθηκε κατά 3 μονάδες στο -17%.

Επιστροφή στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και στα "υπόλοιπα" της σημερινής συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο αναρριχόμενος μέχρι τις 684,81 μονάδες (+1,97%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 683,78 (+1,82%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 683,3 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 1,75%.

Ο τζίρος "σκαρφάλωσε" στα 67,7 εκατ., από τα οποία τα 9,3 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΦΦΓΚΡΠ, ΑΛΦΑ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ). Το 50,5% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών σε Alpha Bank και Εθνική.

Από τις μετοχές του FTSE25, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο οι ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΠΑΙΡ, ΒΙΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΛΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΜΕΤΚ, ΜΥΤΙΛ, ΟΤΕ, ΤΕΝΕΡΓ, ΦΦΓΚΡΠ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Πειραιώς, Ελ. Πετρέλαια και Folli Follie Group.

Ικανοποιητική η τελική εικόνα με 74 ανοδικές μετοχές, έναντι 33 πτωτικών, 10 τίτλοι με κέρδη μεγαλύτερα του 7%, αλλά και 11 μετοχές με απώλειες μεγαλύτερες των 7 ποσοστιαίων μονάδων.

----ΧΠΑ

Με σημαντική άνοδο ξεκίνησε η νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα και στην Αγορά Παραγώγων, με ταυτόχρονη αύξηση των συναλλαγών τόσο στα συμβόλαια του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (63.282 συμβόλαια).

Στα 9.235 συμβόλαια του δείκτη (από 7.826 την Παρασκευή), αυξήθηκαν οι ανοιχτές θέσεις για τον πρώτο μήνα (Μάιος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 4.814, 4.532 για τον Μάιο και 282 για τον Ιούνιο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 1.822,5) κινήθηκε μεταξύ 1.803 και 1.825 μονάδων και έκλεισε με υποτίμηση 0,3%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Δεν υπήρξε αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (9.585), Πειραιώς (15.493), Εθνική (29.600), MIG (828), Alpha Bank (5.296), ΔΕΗ (326), ΟΤΕ (439), Ελλάκτωρα (307), ΓΕΚ (392), Ελ. Πετρέλαια (187), Μυτιληναίο (131), ΟΠΑΠ (198), Viohalco (149).

Οι περισσότερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Ιούνιος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: Alpha Bank (28.262), MIG (57.175), Eurobank (58.891), Εθνική (81.025) και Πειραιώς (128.135).

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Πειραιώς (7.341.654 τεμ.), Alpha Bank (1.929.215 τεμ.), Εθνική (5.420.166 τεμ.), ΟΠΑΠ (1.220.064 τεμ.) και Eurobank (2.183.157 τεμ.).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v