Βασικό μας μέλημα η ασφάλειά σας!

«Η Εθνική Ασφαλιστική έχει προσαρμόσει τις παροχές της στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και προσφέρει σημαντικές νέες υπηρεσίες», αναφέρει ο κ. Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance στην Εθνική Ασφαλιστική.

Βασικό μας μέλημα η ασφάλειά σας!
  • Γιάννης Σηφάκης

Η Εθνική Ασφαλιστική έχει προσαρμόσει τις παροχές της στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και προσφέρει σημαντικές νέες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, παρέχει την εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού SARS-COV2 (Covid-19) είτε δωρεάν είτε με προνομιακές εκπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εξέταση για τον SARS-COV2 (Covid-19) παρέχεται δωρεάν για τους ασφαλισμένους της στις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα κριτήρια του Υπουργείου Υγείας, δηλαδή στις χειρουργικές επεμβάσεις με ολική αναισθησία και στους ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν για πρώτη φορά σε χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία. Διευκρινίζεται ότι γενικά δεν εξαιρείται η πανδημία από τους όρους των συμβολαίων της Εθνικής Ασφαλιστικής (Ζωής και Υγείας, Ατομικών και Ομαδικών).

Παράλληλα, η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της «επίθεσης» που δέχεται η χώρα μας από τον νέο κορωνοϊό Covid-19. Υποστηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την πολιτεία, με την προσφορά στο Υπουργείο Υγείας 100.000 χειρουργικών μασκών και 10 monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών μονάδων ΜΕΘ, για να χρησιμοποιηθούν στην προσπάθεια καταπολέμησης του Covid-19. Επίσης, προσέφερε 200 tablets τελευταίας τεχνολογίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού λυκείων, γυμνασίων, δημοτικών και νηπιαγωγείων της χώρας, για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας, αλλά και για να συμβάλει μακροπρόθεσμα στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Επίσης, προχώρησε στη δωρεά 60.000 ευρώ προς το «Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης». Με την προσφορά του ποσού αυτού, υποστηρίζουμε το έργο του «Θεαγενείου» που αφορά στη μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και τη θωράκιση του συνόλου των δομών του, με τη χρήση ειδικών συσκευών αποστείρωσης του αέρα με τεχνολογίες UVC και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση). Η κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του Covid-19 συνεχίζεται και η Εθνική Ασφαλιστική θα εξακολουθεί να διατηρεί ενεργό ρόλο, παραμένοντας πιστή σε μια από τις βασικές της αξίες, που είναι η διαρκής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο

Full [Health]: το πρόγραμμα που καινοτομεί

Το καινοτόμο πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας, ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς και σε σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα της χώρας. Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Full [Health], απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Ευελιξία επιλογών

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health] εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό που θα τον φροντίσει, καθώς και τη θέση νοσηλείας του. Επίσης επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0 ευρώ, 500 ευρώ, 1.500 ευρώ, 3.000 ευρώ, 6.000 ευρώ ή 10.000 ευρώ κατά έτος).

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα ανάλογα με τις ανάγκες του. Μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι 700 ευρώ ή 2.000 ευρώ (με συμμετοχή 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω συμβεβλημένου ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Κάλυψη και για τις μεγαλύτερες ηλικίες

Το πρόγραμμα Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά (από 1 μηνός μέχρι 18 ετών) μέχρι και σε ενήλικες 70 ετών. Μεριμνώντας και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health] που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία 1.500 ευρώ, 3.000 ευρώ ή 6.000 ευρώ). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] που διασφαλίζουν την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων 2.000 ευρώ και 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (20% για τον/τη σύζυγο και ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% και 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά) ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μέριμνα για όλους

Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Full [Health] προσφέρει λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν έξοδα νοσηλείας και διαγνωστικές εξετάσεις μέσω της ασφάλισης στην Εθνική Ασφαλιστική.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής διατίθενται από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189 (Ελλάδα) ή +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και στο site της εταιρείας www.ethniki–asfalistiki.gr.

*Ο κ. Γιάννης Σηφάκης είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής.

v