Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 4 2006

Ιατρικό, Spider: Προβλήματα… επιβεβαίωσης!!!

Kάτι τρέχει τώρα τελευταία με τις απαντήσεις των εισηγμένων προς το ΧΑ, ακόμη κι όταν πρόκειται για… επιβεβαίωση δημοσιευμάτων.

Πάρτε για αρχή το Ιατρικό.

Δεν λέμε, μας αρέσει να επιβεβαιωνόμαστε.

Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό ότι η επιβεβαίωση, παρά το γεγονός ότι επισημαίνει πως αφορά ερώτηση του ΧΑ κατόπιν σχετικού δημοσιεύματος του euro2day.gr, δεν αναφέρει καν το όνομα της BC Partners!

Κι ασφαλώς δίνει την εντύπωση ότι οι επαφές δεν είναι αρκούντως… προχωρημένες.

Εμείς όμως, άλλα μαθαίνουμε.

Μαθαίνουμε ότι οι άνθρωποι της BC μπαίνουν στις νοσοκομειακές μονάδες και κοιτάνε τι ακριβώς γίνεται, (κι όχι βεβαίως στα… ιατρικά τραπέζια). Πράγμα λίαν ασυνήθιστο όταν οι επαφές δεν είναι πολύ, μα πάρα πολύ, προχωρημένες.

Τόσο προχωρημένες για την ακρίβεια, που να υπάρχουν και -προκαταρκτικά έστω - χαρτιά!

Κι από την άλλη έχουμε το παράδειγμα της χθεσινής ανακοίνωσης της Spider (καθ’ όλα συμπαθής η εταιρία και η διοίκησή της). Αόριστη, σου έδινε την εντύπωση ότι οι εξελίξεις θα αργούσαν κι ότι ακόμη δεν ήξεραν αν θα δώσουν την ενεργειακή εταιρία στο Μυτιληναίο ή απλά θα συνεργαστούν μαζί του.

Κι όμως μέσα σε λίγες ώρες το deal όπως φαίνεται είχε… κλείσει και τώρα περιμένουμε (εντός της σήμερον) τις επίσημες ανακοινώσεις!

Προφανώς οι άνθρωποι βιάστηκαν να απαντήσουν άμεσα και περιήλθαν σε… αμηχανία, πιθανώς μη έχοντας και πλήρη γνώση των διαδικασιών.

Μήπως λοιπόν έρχεται η ώρα να εξετάσουν οι αρχές το ενδεχόμενο πιο ”στενού”… μαρκαρίσματος απέναντι στις εισηγμένες (π.χ. με πιο ”φορμαρισμένες” ερωτήσεις και απαντήσεις) ώστε οι απαντήσεις να είναι αντίστοιχες με τις… ερωτήσεις, να ξέρουν όλοι ποιος είναι ο σωστός τρόπος ενημέρωσης και να μην δημιουργούνται… παρεξηγήσεις;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v