Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 8 2006

ΙΑΣΩ, Κυριακούλης και… ΕΒΕΑ

”Απορρίψαμε όλες τις μέχρι τώρα προτάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται η είσοδος στρατηγικού επενδυτή, με μειοψηφικό πακέτο, εφόσον έχει να προσφέρει συνέργιες”, είπαν εκπρόσωποι της διοίκησης της εισηγμένης ΙΑΣΩ, σε χθεσινή ημερίδα.

Το θέμα είναι τι λένε οι μέτοχοι, τώρα που η τιμή από τα 7,08€ έχει κατρακυλήσει στα 4,88€. Γιατί οι ως τώρα ενδιαφερόμενοι ένα έχουν να πούνε: ”Ψάξαμε, κι άκρη δεν.. βρήκαμε”

Η διοίκηση πάντως, είπε ακόμη ότι το ΙΑΣΩ General θα κάνει φέτος break even , κι ότι προχωρά κανονικά η μονάδα της Θεσαλίας, μια επένδυση που υπολογίζεται ότι θα κοστίσει συνολικά περίπου 35 εκατ. ευρώ.

Στην ίδια ημερίδα η διοίκηση της Κυριακούλης είπε ότι αναμένει φέτος κέρδη 1,6 εκατ. ευρώ, κι ότι θα γίνει επέκταση των βάσεων για ”γιότινγκ”, καθώς επίσης ότι παραμένει το ενδιαφέρον για το Ιστιοπλοϊκό Κέντρο του Αγίου Κοσμά.

ΥΓ: Άρωμα πολιτικής, έστω κι από… σπόντα, έχει κι αυτό το σχόλιο.

Διότι η στήλη πέραν του να σχολιάσει τη σαρωτική νίκη του συνδυασμού του κ. Μίχαλου, έναντι αυτού του κ. Γρανίτσα, οφείλει να συγχαρεί τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη για την… εκπόρθηση του ”κάστρου” του ΕΒΕΑ, από τον ΣΜΕΧΑ, διά… πρώτη φορά, παρότι είχαν υπάρξει κι άλλες προσπάθειες (από μέλη του ΣΜΕΧΑ, όχι όμως και από τον ίδιο τον κ. Μωραϊτάκη)

Τούτη τη φορά τόσο ο ίδιος όσο και ο χρηματιστής κ. Περβανάς εξελέγησαν με τον πρόεδρο να καταλαμβάνει μάλιστα την 11η θέση με 278 ψήφους.

Συγχαρητήρια και στο ”δίδυμο” των ΚΑΕ, τους κ.κ. Βελέντζα και Λαμπρόπουλο, καθώς αμφότεροι εξελέγησαν…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v