Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 8 2006

”Κινητικότητα” στον όμιλο της Intracom

Δεν πρόλαβε να αναλάβει στη HOL ο κ. Λουκάκος και άρχισε τα ”σούρτα φέρτα” στη Μόσχα, λένε οι πληροφοριοδότες μας, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία φαίνεται να παραμένει βασικό όπλο στη φαρέτρα της Ιντρακόμ Telecom (από την οποία πάντως δεν έχουμε δει και πολλά μετά την ανακοίνωση του deal με τη Sistema).

Από την άλλη, μαθαίνουμε ο όμιλος Ιντρακόμ βρίσκεται σε κινητικότητα κι ότι κάτι σημαντικό ψήνεται στην Intracom IT Services.

Οι πληροφορίες μας λένε πως την εταιρεία βολιδοσκοπούν ήδη μεγάλοι integrators του εξωτερικού, αλλά και Έλληνες του χώρου.

Το ”φιλέτο” πάντως στην εταιρεία είναι η δραστηριότητα του εξωτερικού, ενώ δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε ότι ο κ. Κόκκαλης έχει δηλώσει πως το ”μοντέλο Sistema” θα υιοθετηθεί και στους υπόλοιπους τομείς δραστηριότητας του ομίλου.



ΥΓ: Μιας και αναφερθήκαμε στη Sistema, να προσθέσουμε ότι το ρεπορτάζ από τη Ρωσία λέει πως ο όμιλος και η θυγατρική του Sitronics την επόμενη εβδομάδα, (μάλλον την ερχόμενη Πέμπτη), θα ανακοινώσει μια σημαντική συμφωνία. Η οποία, όπως λέγεται, θα δώσει στον όμιλο μεγαλύτερο έρεισμα στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v