Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 19 2006

Tα Folli, τα ΚΑΕ, η Links και το... επόμενο βήμα

Η προσάρτηση της βρετανικής αλυσίδας κοσμημάτων Links δεν θα ”κανιβαλίσει” τις πωλήσεις της Folli Follie, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης του ομίλου ΚΑΕ - Folli Follie.

Παρά τις ομοιότητες των δύο επώνυμων αλυσίδων τόσο ως προς το αντικείμενο όσο και ως προς το επιχειρηματικό τους προφίλ, η Links απευθύνεται στο ακριβό τμήμα της αγοράς κοσμημάτων, γεγονός που η διοίκηση του ομίλου εκτιμά ότι θα της προσθέσει τζίρους.

Δεν μάθαμε βέβαια αν θα προσθέσει και κερδοφορία στον όμιλο των ΚΑΕ, ο οποίος θα ενοποιήσει άμεσα την εξαγορασθείσα στη χρήση του 2006.

Η μετά φόρων κερδοφορία της Links δεν διευκρινίστηκε στην κατά τα άλλα πλήρη και αναλυτική παρουσίασης της βρετανικής εταιρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε προ ημερών με κάθε επισημότητα στα κεντρικά γραφεία της Folli Follie, με αποτέλεσμα να μας μείνει η αίσθηση ότι μάλλον δεν... υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Στο περιθώριο πάντως της εκδήλωσης, μάθαμε ότι η Folli Follie προετοιμάζει μια νέα επιχειρηματική κίνηση με εγχώρια εταιρία, η οποία θα έχει ”εθνικό ενδιαφέρον” αλλά και ευρύτερη εμβέλεια.

Οψόμεθα, λοιπόν, για τις λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v