Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 21 2006

Η Finansbank και οι... 26 κάρτες

Η αντίδραση των ”εθνικοφρόνων” Tούρκων, στην απόκτηση της Finansbank από την Εθνική, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής έχει περιοριστεί στην ακύρωση... 26 πιστωτικών καρτών, οι κάτοχοι των οποίων έσπευσαν να δικαιολογήσουν την απόφασή τους είτε ξεκάθαρα είτε εμμέσως, πλην σαφώς.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από πρόσφατες δηλώσεις του Tούρκου επιχειρηματία Husnu Ozyegin, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε σε δημοσιογράφους στην Κων/πολη.

Μόλις 26 κάρτες σε σύνολο 2.340.000 πιστωτικών καρτών που έχει σε κυκλοφορία η τράπεζα είναι ασήμαντος αριθμός, ενώ από την άλλη πλευρά το τελευταίο εξάμηνο η τράπεζα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό αύξησης καταθέσεων, ανάμεσα στις τράπεζες της χώρας, πρόσθεσε ο κ. Ozyegin.

Πουθενά λοιπόν δεν φαίνεται να δικαιώνονται οι ”φόβοι” ορισμένων κύκλων ότι οι Τούρκοι πολίτες θα ”κόψουν” σχέσεις με τη συγκεκριμένη τράπεζα επειδή την απέκτησε η Εθνική.

Μήπως τελικά οι Tούρκοι είναι πιο... προχωρημένοι από εμάς;

Διότι πράγματι, αν μια τουρκική τράπεζα εξαγόραζε μια μεγάλη ελληνική, είμαστε σίγουροι ότι οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ διαφορετικές!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v