Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 13 2006

Μια ”ανάσα” πριν από την... κάλπη

Τη... ”δόξα” του in2life.gr, που φιλοξενεί συνεντεύξεις των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας, ζήλεψε η στήλη, οπότε θα ασχοληθεί ολίγον και με τις δημοτικές εκλογές.

Όχι για κάποιον άλλο λόγο, παρά για να σας θυμίσει την ύπαρξη κάποιων υποψηφίων που έχουν σχέση με τον ευρύτερο επιχειρηματικό - χρηματιστηριακό χώρο και σίγουρα δεν ασχολούνται με τα κοινά μήπως και γίνουν… πλούσιοι, μια και έχουν ήδη αυτό που λέμε ”οικονομική άνεση”. Και οι τρεις ανήκουν στον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

-Η κ. Σόφη Δασκαλάκη Μυτιληναίου, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Οικονομικά και επαγγελματική εμπειρία στο υπουργείο Συντονισμού, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον όμιλο Μυτιληναίου, έχει ήδη δύο επιτυχημένες θητείες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, ενώ είναι πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού ”ΑΘΗΝΑ 9,84” και του Πολιτιστικού Κέντρου ”ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ”

-Ο κ. Μιχάλης Καραμανώφ της γνωστής χρηματιστηριακής οικογένειας, είναι διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης χρηματιστηριακής, είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ, εκπρόσωπος των χρηματιστών στον ΣΕΒ, ενώ έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου. Επίσης είναι και νέος άνθρωπος, αφού έχει γεννηθεί το 1972.

Για όσους μένουν στο πρώτο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, επισημαίνουμε την κ. Ελευθερία (Ρίτα) Πικρού Μωραϊτάκη, σύζυγο του γνωστού σε όλους προέδρου του ΣΜΕΧΑ. Με σπουδές και μεταπτυχιακά στα χρηματοοικονομικά και πιστοποιημένη χρηματιστηριακή εκπρόσωπος, υπόσχεται να ”προσθέσει αξία” στις αποφάσεις του 1ου Διαμερισματικού Συμβουλίου.

ΥΓ: Στην αντίπερα από τον κ. Κακλαμάνη ”όχθη”, στο ψηφοδέλτιο του Κ. Σκανδαλίδη, δεν βρήκαμε πρόσωπα της αγοράς μας. Υπάρχουν όμως 4… δημοσιογράφοι (του ”συναφιού” μας δηλαδή), υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι κ. Γιάννης Δημαράς, Μάκης Γιομπαζολιάς, Κώστας Τσιβιλίκας και Δημήτρης Παγαδάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v