Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 24 2013

Ιατρικό Αθηνών: Σε «ρηχά νερά» η δημόσια πρόταση

Ιατρικό Αθηνών: Σε «ρηχά νερά» η δημόσια πρόταση
Αύριο Παρασκευή 25/10/2013 είναι η τελευταία μέρα της δημόσιας πρότασης της οικογένειας Αποστολόπουλου στο Ιατρικό Αθηνών και δεν θα στέφθηκε με επιτυχία.

Η τιμή στο ταμπλό εδώ και κάτι μέρες έχει ξεπεράσει την προσφερόμενη τιμή του 0,80 ευρώ (0,868 ευρώ το χθεσινό κλείσιμο) και έτσι στις τελευταίες συνεδριάσεις το ποσοστό της οικογένειας έχει «κολλήσει» στο 38,34%.

Ακόμη και αν πουλήσει τελικά ο Asklepios (δεύτερος σε μέγεθος μέτοχος που κατέχει το 30,72% της εταιρείας με μέσο κόστος κτήσης... στο Θεό), το απαιτούμενο 90% δύσκολα να μαζευτεί. Υπάρχουν δε κάποιες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες που λένε πως οι Γερμανοί δεν θα πουλήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, η 30η Οκτωβρίου είναι η τελευταία μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της δημόσιας πρότασης και λογικά θα ακολουθήσει η προκήρυξη έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την απόσυρση της εταιρείας από το ταμπλό.

ΥΓ: Προφανώς όσοι βιάστηκαν να ρευστοποιήσουν κατά το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου προς 0,80 ευρώ, μάλλον το έχουν μετανιώσει. Για το σχετικό μάλιστα κίνδυνο, η στήλη σας είχε προειδοποιήσει επανειλημμένως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v