Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 19 2013

Ο στρατηγικός της Eurobank και οι επενδυτές της INVEL

Ο στρατηγικός της Eurobank και οι επενδυτές της INVEL

EUROBANK: Στα τέλη του μήνα θα ανοίξει το data room για τους υποψήφιους στρατηγικούς επενδυτές της τράπεζας.

Η διερεύνηση ενδιαφέροντος από τους συμβούλους πώλησης ολοκληρώνεται και με βάση τις μη δεσμευτικές προσφορές θα καταρτισθεί short list με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Όπως έχει γράψει το Euro2day.gr  ενδιαφέρον έχουν επιδείξει η Fairfax, σχήμα με τη συμμετοχή των Rothschild, Eaglevale και Third Point, καθώς και το private equity fund Apollo, το οποίο ειδικεύεται σε αναδιαρθρώσεις στο Finance.

 

ΠΑΝΓΑΙA - INVEL: Η απόκτηση του 66% του μετοχικού κεφαλαίου της Πανγαία δεν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το μοναδικό deal που θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα το private equity για το real estate Invel.

Ακούμε ότι η διαχείριση του private equity βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με θεσμικούς επενδυτές, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες, για να επενδύσουν μέρος των υπό διαχείριση κεφαλαίων τους στο νεότευκτο fund.

 

ALPHA: Στην Alpha Bank ακούγεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο κ. Μιχάλης Οράτης, ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το επί σειρά ετών στέλεχος του risk management της Εθνικής διορίστηκε πριν από περίπου έναν μήνα Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής με αρμοδιότητα στη διαχείριση κινδύνων, κίνηση που τον έφερε τελικώς πιο κοντά στην αποχώρηση από τον όμιλο της Εθνικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v