Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 15 2013

Tips για μεταγραφές και αποχωρήσεις στις τράπεζες

Tips για μεταγραφές και αποχωρήσεις στις τράπεζες

Eurobank Asset Management: Ο κ. Γ. Κοντόπουλος φέρεται ως φαβορί να καταλάβει τη θέση του επικεφαλής της Asset Management στη Eurobank μετά την αποχώρηση του Κ. Μοριανού. Τυπικά η αλλαγή σκυτάλης αναμένεται να γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

 

Γενική: Συνεχίζεται αθόρυβα η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της. Μετά τον Απ. Καζάκο, η Γενική προσέλαβε και τους κ. Σαπουτζάκη και Κορνάρο, πρώην στελέχη της Marfin Popular Bank.

Μπαίνουν τα θεμέλια στους τομείς του corporate και του investment analysis.

 

ETE: Στην ενίσχυση του στελεχιακού της δυναμικού στον τομέα του Risk Management προχωρά η Εθνική μετά την αποχώρηση Οράτη.

Κύκλοι του ομίλου διευκρινίζουν ότι η ΕΤΕ δεν θα επιδιώξει να προσλάβει στελέχη τα οποία έχουν αποχωρήσει από άλλες τράπεζες κάνοντας χρήση προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου.

Θυμίζουν δε ότι τα προγράμματα εθελουσίας διενεργούνται κατ' επιταγήν της DG Comp προκειμένου να μειωθούν τα λειτουργικά κόστη και ως εκ τούτου δεν είναι ηθικό να προσλαμβάνονται στελέχη που έφυγαν από τη «δίπλα» τράπεζα με αποζημίωση ως και 170 χιλιάδες ευρώ.

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Θέση συμβούλου διοίκησης με αντικείμενο την αναδιάρθρωση της θυγατρικής του ομίλου στη Ρουμανία ανέλαβε στην Πειραιώς ο κ. Αλ. Μάνος.

Ο κ. Μάνος ήταν ως πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος της Γενικής Τράπεζας.

 

EUROBANK: Χρήση του προγράμματος εθελουσίας θα κάνουν αρκετά μεσαία στελέχη της τράπεζας. Γενικοί διευθυντές αλλά και αναπληρωτές τους έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις μια και τα τμήματά τους συγχωνεύτηκαν ή συγχωνεύονται. 

Η ανταπόκριση στο πρόγραμμα είναι τέτοια που η τράπεζα κινδυνεύει να χάσει και στελέχη που της είναι χρήσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v