Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 23 2014

Σαμαράς-Ντράγκι: Μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ...

Σαμαράς-Ντράγκι: Μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ...

Αθάνατο ελληνικό briefing..

Κάθε φορά που μεταβαίνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, οι διαρροές και οι ενημερώσεις που υφιστάμεθα δεν έχουν προηγούμενο. Αυτή η κυβέρνηση όμως ξεπέρασε κάθε φαντασία με τις «επαφές» σε διμερές επίπεδο.

Δεν έμαθαν το μάθημά τους από τις διαψεύσεις για τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με την Άγκελα Μέρκελ - πάντα στο περιθώριο ή της Συνόδου Κορυφής, ή του ΕΛΚ, - και αυτή τη φορά είχαμε νέο «θύμα». Που δεν ήταν άλλο από τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Κατά το ελληνικό briefing στο περιθώριο της πρώτης μέρας της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Ντράγκι όχι μόνο είχε συνάντηση με τον κ. Σαμαρά αλλά του έδωσε και εύσημα, δήλωσε τη στήριξή του για τις κυβερνητικές πολιτικές και λοιπά τρελά. Μόνο που η ΕΚΤ, και συγκεκριμένα ο Μ. Ντράγκι, δεν είναι από αυτούς που δέχονται τέτοιο μανιπουλάρισμα.

Η είδηση για τη συνάντηση μεταδόθηκε σε όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και βεβαίως έφτασε στα αφτιά της ΕΚΤ. Που σκεφτόταν να το διαψεύσει και επισήμως και όχι μόνο μέσω τηλεφώνου στα ξένα πρακτορεία ειδήσεων.

Φανταστήκατε τι θα γινότανε;

Ολίγη προσοχή δεν βλάπτει. Ειδικά όταν το Εuro2day.gr γνωρίζει ότι ούτε με τον κ. Γιούνκερ υπήρχε συνάντηση πέρα από μια φιλική συζήτηση στο πόδι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v