Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 24 2014

Τρία ερωτήματα για ΕΚΤΕΡ και το γερμανικό... φάρμακο του τουρισμού

Τρία ερωτήματα για ΕΚΤΕΡ και το γερμανικό... φάρμακο του τουρισμού

ΕΚΤΕΡ: Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη επαναληπτική (στις 5 Μαΐου) ή αν χρειαστεί η δεύτερη επαναληπτική (στις 16 Μαΐου) έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΚΤΕΡ, καθώς η διοίκησή της θα κληθεί να απαντήσει στα καυτά θέματα που έχει θέσει η μειοψηφία και συγκεκριμένα:

Πρώτον, στο αν θα προχωρήσει σε reverse split και στη συνέχεια σε επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους (0,44 ευρώ ανά σημερινή μετοχή). Να σημειωθεί πως στις 31/12/2013 ο τραπεζικός δανεισμός της ΕΚΤΕΡ ήταν μηδενικός, τα διαθέσιμα υπερέβαιναν τα 11 εκατ. ευρώ και το αίτημα της μειοψηφίας για επιστροφή κεφαλαίου κυμαίνεται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί επίσης πως μόνο το καθαρό ταμείο της ΕΚΤΕΡ υπερβαίνει την τρέχουσα κεφαλαιοποίησή της στο ταμπλό του Χ.Α.!

Δεύτερον, στο κατά πόσον θα αποδεχτεί τη συσχέτιση των αμοιβών του διοικητικού συμβουλίου (μέτοχοι της μειοψηφίας τις θεωρούν υπερβολικά υψηλές) με την κερδοφορία της εταιρείας.

Επιπλέον, πολύ πιθανόν να τεθεί στη διοίκηση το ερώτημα γιατί παραιτήθηκαν πρόσφατα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς μάλιστα να αντικατασταθούν...

ΥΓ.: Ισχυρή η παρουσία των μετόχων μειοψηφίας.

 

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Έγραψε η ένωση των ιδιωτικών κλινικών: "Με έγγραφό του το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Προξενείου στο Ντίσελντορφ μας ενημερώνει για τις δυνατότητες προσέλκυσης Γερμανών ασθενών στην Ελλάδα για να συνδυάσουν τις διακοπές τους με υπηρεσίες υγείας".

Όλο το έγγραφο και η μελέτη στάλθηκε με e-mail σε όλα τα μέλη. Να δούμε τη συνέχεια...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v