Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 27 2014

Το νέο αίμα στις αντιπροεδρίες του ΣΕΒ και τι σηματοδοτεί

Το νέο αίμα στις αντιπροεδρίες του ΣΕΒ και τι σηματοδοτεί

Νέα πρόσωπα θα αναλάβουν αρμοδιότητες αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ, ο οποίος αύριο πραγματοποιεί τη γενική του συνέλευση, στην οποία θα εκλεγεί και τυπικά ο προτεινόμενος νέος πρόεδρος Θόδωρος Φέσσας.

Όπως μαθαίνει ο ΧΑΜ, τις θέσεις αντιπροέδρου θα διατηρήσουν ο Ευθύμιος Βιδάλης (Zeus Capital Partners) με αρμοδιότητα στα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης (ΕΛΛΑΚΤΩΡ).

Νέοι αντιπρόεδροι προτείνονται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (ΤΙΤΑΝ) όπως και ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου), ο οποίος θα έχει την αρμοδιότητα συντονισμού του ΣΕΒ στα θέματα βιομηχανίας και ενέργειας.

Η ανάληψη καθηκόντων αντιπροέδρου στους εκπροσώπους βιομηχανιών που υποφέρουν από το υψηλό κόστος ενέργειας, σε συνδυασμό με τα φαινόμενα αποβιομηχάνισης που παρατηρούνται στην Ελλάδα, νομίζουμε ότι κάτι δείχνει για την έμφαση που θα δώσει ο εργοδοτικός σύνδεσμος στα θέματα της βιομηχανικής και ενεργειακής πολιτικής το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τέλος να σημειώσουμε και τα new entries στο δ.σ. του ΣΕΒ. Στα ονόματα που ακούγονται για συμμετοχή στο όργανο του Συνδέσμου, περιλαμβάνονται αυτά του Κωνσταντίνου Κόκκαλη όπως και του Πάνου Μαρινόπουλου, γιου και συνεχιστή της επιχειρηματικής δράσης του αείμνηστου Δημήτρη Μαρινόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v