Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 29 2014

ΕΤΕ: Το bonus από αναβαλλόμενο και οι κινήσεις της Finansbank

ΕΤΕ: Το bonus από αναβαλλόμενο και οι κινήσεις της Finansbank

ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ: Πρόσθετο αναβαλλόμενο φόρο και άλλα μη επαναλαμβανόμενα έσοδα συνολικού ύψους 143 εκατ. ευρώ εμφάνισε η Εθνική στο α' τρίμηνο της χρήσης.

Η τράπεζα στο πλαίσιο της συντηρητικότητας ακολουθεί τακτική σταδιακής αναγνώρισης αναβαλλόμενου φόρου που δεν έχει λογιστικοποιήσει, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της κερδοφορίας της.

 

FINANSBANK: Την εκτίμηση ότι τα χειρότερα για τη Finansbank πέρασαν και η τράπεζα θα αρχίσει να διευρύνει τα περιθώριά της διατύπωσε η διοίκηση της Εθνικής κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης.

Η Finansbank προχώρησε μέσα στον Μάιο σε νέα πώληση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 700 εκατ. τουρκικών λιρών (περίπου 230 - 235 εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι και πέρσι πούλησε δάνεια 500 εκατ. τουρκικών λιρών.

 

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Ουδείς ιδιώτης μέτοχος κατέχει σήμερα ποσοστό υψηλότερο του 1% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

Στη δήλωση του Αλ. Τουρκολιά που συνόδευσε τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου αναφέρεται ότι τουλάχιστον 7 ξένοι επενδυτές διακρατούν από 1% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής, ενδεικτικό του πολυμετοχικού της χαρακτήρα μετά και τη νέα ΑΜΚ.

Το ποσοστό των ιδιωτών διευρύνθηκε σημαντικά από 16% σε 43%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v