Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 2 2014

Το ΜΟΔ της Folli, ο «προτιμητέος» για CA Leasing και η «ουρά»

Το ΜΟΔ της Folli, ο «προτιμητέος» για CA Leasing και η «ουρά»

REBALANCING: Μικρή ουρά αγοραπωλησιών συνεπεία του rebalancing στους δείκτες MSCI και FTSE περιμένει σήμερα η αγορά στην αρχή και στο κλείσιμο της συνεδρίασης.

Ο συντριπτικός όγκος της αναδιάρθρωσης θέσεων διενεργήθηκε στο κλείσιμο της συνεδρίασης της περασμένης Παρασκευής με περίπου 400 εκατ. μετοχές Eurobank και 60 εκατ. μετοχές Εθνικής να αλλάζουν χέρια.

 

CREDIT AGRICOLE LEASING: Το σχήμα Μ. Καμπουρίδη (Dolphin Capital) και Third Point πληροφορείται η στήλη ότι είναι φαβορί για να ανακηρυχθεί -αν δεν έχει συμβεί ήδη- πρώτος προτιμητέος για την εξαγορά της Credit Agricole Leasing (πρώην Εμπορική Leasing).

Όπως πληροφορούμεθα, το σχήμα έχει υποβάλει δελεαστική προσφορά με αποτέλεσμα το yield να διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα.

 

FOLLI FOLLIE: Σε ξένους επενδυτές στοχεύει να διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος των μετατρέψιμων ομολογιών που προτίθεται να εκδώσει η Folli Follie επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι το momentum για την Ελλάδα παραμένει αδιατάρακτο όπως έγραψε το Euro2day.

Η διοίκηση θα προτείνει στους μετόχους την έκδοση ΜΟΔ ως 250 εκατ. ευρώ. Μέρος του δανείου θα κατευθυνθεί στην εξόφληση βραχυπρόθεσμου δανεισμού, ο οποίος ανέρχεται σε περίπου 100 εκατ. ευρώ και βαραίνει τον όμιλο με υψηλό κόστος εξυπηρέτησης.

Η εταιρεία ελπίζει, όπως ακούμε, ότι το κόστος του ΜΟΔ θα είναι αισθητά χαμηλότερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v