Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 3 2014

Σφηνάκια για ΔΕΗ, Finansbank και το arbitrage στη HOL

Σφηνάκια για ΔΕΗ, Finansbank και το arbitrage στη HOL

Εθνική - Finansbank: Ούτε μία τουρκική λίρα δεν έλαβε με τη μορφή μερίσματος το International Finance Corporation (IFC) από τη Finansbank για όσο καιρό παρέμεινε μέτοχος της τράπεζας.

Αυτό διευκρινίζουν στελέχη του ομίλου της Εθνικής, σημειώνοντας ότι η αποεπένδυση του επενδυτικού βραχίονα της Παγκόσμιας Τράπεζας έγινε με βάση τους όρους που προέβλεπε η συμφωνία μετόχων που υπογράφηκε πριν από μία επταετία.

Το IFC αγόρασε το 5% του μετοχικού κεφαλαίου της Finansbank το 2007 και η τότε συμφωνία μετόχων προέβλεπε δυνατότητα put option με προκαθορισμένες βάσει της πορείας της τράπεζας αποδόσεις.

ΔΕΗ: Στην American Appraisal Hellas ανέθεσε η ΔΕΗ την εκτίμηση της αξίας των εν λειτουργία ενσώματων παγίων περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ. Η εκτίμηση της αξίας τους, διαδικασία απαραίτητη από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, θα αποτελέσει στοιχείο που θα αποτυπωθεί στις οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησης της 31ης Δεκεμβρίου.

HOL: Κάποιοι αναζητούν περιορισμένο arbitrage στην περίπτωση της Hellas On Line (τρέχουσα αποτίμηση στο ταμπλό σε σύγκριση με την τιμή της δημόσιας πρότασης).

Στο 0,49 ευρώ το χθεσινό κλείσιμο του τίτλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v