Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 6 2014

Οι διαγωνισμοί στα αεροδρόμια κι η δραστήρια Corporación América!

Οι διαγωνισμοί στα αεροδρόμια κι η δραστήρια Corporación América!

Η πλέον δραστήρια από τις εταιρείες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων (για τον οποίο την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών) αποδεικνύεται η Corporación América.

Η εταιρεία, η οποία κατεβαίνει στον διαγωνισμό σε κοινό σχήμα με τη ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου, έχει φροντίσει πολλές φορές να κάνει αισθητή την παρουσία της στον διαγωνισμό και την πρόθεσή της να είναι από τους «νικητές».

Η επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην Αρμενία έδωσε στην Corporación América την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο που έχει εκτελέσει στον νέο σταθμό του Διεθνούς Αερολιμένα Zvartnots στην πρωτεύουσα της χώρας Ερεβάν.

Το αεροδρόμιο, που εγκαινιάστηκε το 2011, αποτελεί την κύρια πύλη του Ερεβάν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας εξέφρασαν στον Κάρολο Παπούλια τη δέσμευσή της να μεταφέρει το βέλτιστο επίπεδο της τεχνογνωσίας και τεχνολογίας που διαθέτει στα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Η Corporación América, η οποία έχει έδρα στην Αργεντινή, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να παίξει σημαντικό ρόλο στον χώρο των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.

Κοντός ψαλμός αλληλούια...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v