Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 24 2007

Και δύο ενδιαφέροντα… σφηνάκια

-Μέχρι και τον… ΣΜΕΧΑ (που γενικά γκρινιάζει και ασκεί συχνά κριτική) εντυπωσίασαν οι ακαριαίες, αλλά και στοιχειοθετημένες παρεμβάσεις της Κεφαλαιαγοράς, στην υπόθεση των ομολόγων.

Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν κλαδικές αντιδράσεις ή εκδηλώσεις ”συμπαράστασης” ούτε προς την Ακρόπολις, ούτε προς την Artion, υποθέτουμε δε, ούτε και σε όποια άλλη υπόθεση έρθει στο προσκήνιο, καθώς οι… ”καμπανοκρουσίες” δεν φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, κ. Αλ. Μωραϊτάκης, μπορεί μεν να επιμένει ότι θα πρέπει να γίνει έλεγχος και στις συναλλαγές των τραπεζών με τα Ταμεία, κι όχι μόνο των χρηματιστηριακών, παραδέχεται ωστόσο ότι η Κεφαλαιαγορά μέχρι στιγμής ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ όπως έλεγε χθες, η ενημέρωση που έχει για τα στοιχεία τα οποία διαθέτει η Επιτροπή δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες περί της ορθότητας των ενεργειών της.

- Καθυστερημένα, όπως αποδεικνύεται, χύθηκε το μελάνι του Τύπου για τις συμμετοχές του εφοπλιστή κ. Νίκου Πατέρα στον χώρο των περιοδικών εκδόσεων.

Ο άνθρωπος το μεγάλο μέρος των θέσεών του το κατείχε εδώ και καιρό και απλώς τις προηγούμενες ημέρες πέρασε το ”κρίσιμο” ποσοστό του 5% τόσο στη Λυμπέρης, όσο και στην ΙΜΑΚΟ.

Στην περίπτωση της ΙΜΑΚΟ, ήδη το ποσοστό πουλήθηκε στον έτερο εφοπλιστή κ. Ρέστη.

Κι αυτό, δεδομένου του timing των εξελίξεων, μας κάνει να ρωτάμε:

Μήπως τον ίδιο... δρόμο θα πάρει και το ποσοστό του κ. Πατέρα στη Λυμπέρης;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v