Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 3 2014

Τα σχέδια για μία και δύο και... τρεις ΑΕΕΑΠ

Τα σχέδια για μία και δύο και... τρεις ΑΕΕΑΠ

Εκτός από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία όπως φαίνεται προωθεί τη δημιουργία ανώνυμης εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) ανεξάρτητα από την τύχη της Trastor, δύο ακόμα σχήματα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για την οικογένεια Κωνσταντίνου από τη Βενεζουέλα, που ελέγχει το εμπορικό κέντρο «Athens Metro Mall» στον Αγιο Δημήτριο, και ένα ακόμα όχημα στο οποίο πιθανώς να συμμετάσχει ο Τζον Κάλαμος, ο Ελληνοαμερικανός που είχε ενδιαφερθεί προ μηνών για την Εθνική Asset Management.

Ένα τέταρτο εγχείρημα, που προωθείται από μικρή επενδυτική εταιρεία με υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Ταυτόχρονα, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια επενδυτικής σιγής κινητοποιήθηκε και η ICI ΑΕΕΑΠ, η επενδυτική εταιρεία της οικογένειας Χαλικιά από το Σικάγο.

Η ICI προχώρησε προ ημερών στην δεύτερη αγορά ακινήτου (μετά την απόκτηση των 14 υποκαταστημάτων της Εμπορικής προ τριετίας). Επένδυσε 1,82 εκατ. ευρώ για την απόκτηση ισογείου σε μέγαρο της Ακτής Μιαούλη που έχει ενοικιαστεί στην αλυσίδα πολυκαταστημάτων «Σκλαβενίτης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v