Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 24 2014

Σφηνάκια για ΕΝΚΛΩ, Cardico, ΣΜΕΧΑ και Alumil

Σφηνάκια για ΕΝΚΛΩ, Cardico, ΣΜΕΧΑ και Alumil

ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: Επιφυλάχτηκε να απαντήσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επίλεκτος κ. Ευριπίδης Δοντάς για το αν η εισηγμένη θα διεκδικήσει μέρος της περιουσίας της πάλαι ποτέ Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (Όμιλος Λαναρά).

«Είναι πρόωρη οποιαδήποτε απάντηση. Πρώτα θα δούμε τι θα προκύψει επισήμως και μετά θα αποφασίσουμε» σημείωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετόχου.

CARDICO: Σχέδια -βασισμένα στην προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή- γίνονται για να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία της Cardico (Καρδασιλάρης). Όμως, φαίνεται πως απέχουμε πολύ από την υλοποίηση ενός τέτοιου στόχου.

ΣΜΕΧΑ: Ευτυχή κατάληξη είχε τελικά το ζήτημα του «επιτηδευματία επενδυτή», μετά από υπερδωδεκάμηνη προσπάθεια της χρηματιστηριακής αγοράς.

Μετά από την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, ανοίγει ο δρόμος για την παραίτηση του κ. Μωραϊτάκη από την προεδρία του ΣΜΕΧΑ.

ALUMIL: Με στόχο να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της, η εισηγμένη εταιρεία δρομολογεί μέσα στο 2015 τη συμμετοχή της σε σειρά εκθέσεων.

Όπως για παράδειγμα στη διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και δομικών συστημάτων στο Μόναχο, ή ακόμη στην HORECA (Metropolitan Expo στην Αθήνα) και στην INFACOMA (Θεσσαλονίκη).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v