Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 13 2007

Προοδευτική: Συνέντευξη... ”μέσα από τα δόντια”

Αναστάτωση προκλήθηκε προς στιγμήν κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου της Προοδευτικής, όταν κυκλοφόρησε ότι στο καφέ του ξενοδοχείου ”Παρκ” ήταν και κάποιοι άλλοι εργολήπτες, όπως ο πρόεδρος του ΣΤΕΑΤ (του συνδέσμου των ισχυρών κατασκευαστικών), κ. Γιώργος Συριανός, και ο πρόεδρος της ΒΙΟΤΕΡ, κ. Γιώργος Μαυροσκότης.

Στην τηλεφωνική πρόσκληση που είχε γίνει την Παρασκευή από την Προοδευτική είχε αναφερθεί πως ο κ. Κούτλας θα μιλούσε ”έξω από τα δόντια” για την κατάσταση στα δημόσια έργα.

Τελικώς αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κλασικές δημόσιες σχέσεις (”the greek way”, φυσικά).

Όσοι όμως πίστευαν ότι ο βασικός μέτοχος της Προοδευτικής θα προχωρήσει σε καταγγελίες, θεώρησαν ότι τα στελέχη των άλλων εταιριών ήρθαν προκειμένου να μάθουν από πρώτο χέρι.

Άλλωστε είναι γεγονός ότι αρκετοί εργολήπτες πήραν τηλέφωνο τους δημοσιογράφους εκείνη την ημέρα, καθώς είχε δημιουργηθεί μέγας θόρυβος περί των επικείμενων καταγγελιών.

Τελικώς ούτε σοβαρές καταγγελίες υπήρξαν (ο άνθρωπος προσπαθεί να σώσει την εταιρία του και προτίμησε να μιλήσει... μέσα από τα δόντια), ούτε οι υπόλοιποι εργολήπτες είχαν έρθει για να ακούσουν.

Είχαν προγραμματισμένο ραντεβού, μάθαμε στη συνέχεια, αν και ο κ. Μαυροσκότης πέρασε τελικά μια βολτίτσα από τον χώρο της συνέντευξης, πριν όμως αρχίσει η διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v