Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 21 2007

Πουλιάδης: Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί...

Βασική αρχή της στήλης είναι ότι δεν πατάς στο λαιμό αυτόν που είναι ήδη πεσμένος κάτω. Ομως, υπάρχουν και κάποιοι που το... τραβάει ο οργανισμός τους!

Ο όμιλος Πουλιάδη, για παράδειγμα, εξέδωσε ολόκληρη ανακοίνωση επιχειρώντας να διαψεύσει δημοσίευμα του Euro2day σύμφωνα με το οποίο είναι προς πώληση η συμμετοχή στην Q&R.

Το Euro2day ΗΤΑΝ στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 8η πρωινή της προηγούμενης Παρασκευής και μετέφερε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι άκουσε.

Ο κ. Πουλιάδης όμως ΔΕΝ παρέστη στη συνέλευση...

Το ρεπορτάζ μετέφερε όσα είπαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης οι δύο εκπρόσωποί του, σε δύο – τρεις μετόχους που ξύπνησαν πρωί – πρωί και πήγαν στη Λεωφ. Συγγρού με την ελπίδα ότι θα ακούσουν κάτι θετικό.

Οταν ένας μέτοχος ζήτησε παραδείγματα για το ποιες συμμετοχές είναι προς πώληση, οι εκπρόσωποι του κ. Πουλιάδη ανέφεραν το όνομα της Q&R.

Οι ίδιοι επισήμαναν ότι οι πωλήσεις συμμετοχών είναι απαραίτητο στοιχείο του όποιου συμβιβασμού με τις τράπεζες για την ένταξη της εταιρείας στο άρθρο 44 του νόμου 1892.

Σίγουρα ο κ. Πουλιάδης έχει αντιρρήσεις για το ”χρώμα” του ρεπορτάζ, αλλά το Euro2day αποφεύγει τους ...σοβάδες. Μεταφέρει την πραγματικότητα που ενίοτε είναι σκληρή...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v