Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 18 2015

Οι υποψήφιοι βουλευτές του... ταμπλό

Οι υποψήφιοι βουλευτές του... ταμπλό

Αρκετά γνωστά μέλη της άμεσης και ευρύτερης χρηματιστηριακής κοινότητας φαίνεται να πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια των πολιτικών κομμάτων για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών, διακρίναμε (αν μας διέφυγε κάποιος, η στήλη ζητά προκαταβολικά συγγνώμη) τους:

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, πρόεδρος της Nuntius Χρηματιστηριακής και πρώην πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ (Α' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία).

Ηρακλής Ρούπας, διευθύνων σύμβουλος της Momentum Finance ΑΕΠΕΥ και αντιπρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Διαμεσολαβητικών Υπηρεσιών Κινητών Αξιών). Ο κ. Ρούπας «κατεβαίνει» με το ΠΑΣΟΚ στον Νομό Αχαΐας.

Νίκος Οικονομόπουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου (Δημιουργία Ξανά, νομός Αρκαδίας).

Γιάννης Σαρρής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου (Δημιουργία Ξανά, Α' Αθήνας).

Γιώργος Καισάριος, χρηματιστηριακός αρθρογράφος (Δημιουργία Ξανά, Β' Αθήνας).
Ευχόμαστε σε όλους, καλή επιτυχία!

 

O Alpha «κατεβαίνει» στην Κύπρο: Κυπριακά δημοσιεύματα φέρνουν την τηλεόραση του Alpha να «κατεβαίνει» στην Κύπρο (υπάρχει εδώ και χρόνια παρουσία τόσο του Mega, όσο και του AΝΤ1), συνεργαζόμενη με τοπικό Όμιλο.

Στην Ελλάδα, ο Alpha πέρασε στο πρώτο φετινό εξάμηνο στη δεύτερη θέση από πλευράς τηλεθέασης (πίσω από τον AΝΤ1) με ό,τι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει για τις εξελίξεις στον πολύπαθο κλάδο των media.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v