Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 14 2015

Σφηνάκια για ΕΝΚΛΩ και Κρητών Άρτος

Σφηνάκια για ΕΝΚΛΩ και Κρητών Άρτος
ΕΝΚΛΩ: Σημαντικά εμπόδια φαίνεται να συναντάει το εγχείρημα επαναλειτουργίας της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, γεγονός που οδηγεί τους πρώην εργαζομένους του ομίλου να αποφασίσουν «κάθοδο διαμαρτυρίας» στην Αθήνα την προσεχή Τετάρτη (16/12), όπου αναμένεται να έχουν συναντήσεις με κορυφαίους της κυβέρνησης (Δραγασάκη και Φλαμπουράρη).

Ο ΣΥΡΙΖΑ -που είχε στηρίξει πολλά στο εγχείρημα αυτό σε ό,τι αφορά στις επιλογές του στη βιομηχανική πολιτική που θα ακολουθούσε η χώρα- βλέπει πως τα πράγματα συνήθως είναι πολύ πιο δύσκολα στην πράξη απ' ό,τι στη θεωρία...

 

ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ: «Φουλ επίθεση» παίζει η εισηγμένη εταιρεία Κρητών Αρτος μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς προσφέρει με την αγορά παξιμαδιών της εταιρείας δώρο ένα κιλό αλεύρι Μύλων Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της κρητικής επιχείρησης κ. Μανόλη Δαμιανάκη, «ο Δεκέμβριος είναι πολύ σημαντικός μήνας για την ιστορία της εταιρείας, γιατί θέλει να βάλει τις βάσεις για το επόμενο έτος και να βγουν σημαντικά συμπεράσματα για τις δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά των επώνυμων προϊόντων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v