Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 3 2016

H International Life, ο... Κινέζος και το θαύμα!

H International Life, ο... Κινέζος και το θαύμα!

Το θέμα του ενδιαφέροντος «ξένου επενδυτή» για την International Life ΑΕΓΑ έχει γραφτεί στον κλαδικό Τύπο ως «πληροφορία» εδώ και αρκετές ημέρες.

Μάλιστα η «πληροφορία» αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το περιεχόμενο της χθεσινής επιστολής του παραιτηθέντος αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου κ. Γιώργου Μαυρέλη, ο οποίος σημειώνει πως «...ταυτόχρονα ξένοι επενδυτές εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την Ιnternational Life ΑΕΓΑ».

Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ήταν μέχρι χθες, δεν ήταν ο πρώτος τυχόντας...

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που (ακόμη και με... κωμική διάθεση) εκφράζουν απορίες για τα όσα ακούνε:

Να υπάρχει άραγε κάποιος σοβαρός επενδυτής που ξεκίνησε από τα πέρατα της γης, προκειμένου να βάλει μπόλικα εκατομμύρια ευρώ: α) στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, β) επιλέγοντας μια μικρομεσαία εταιρεία γενικών κλάδων, γ) η οποία εταιρεία έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ κατά τους τελευταίους μήνες;

Ας ελπίσουμε πως ναι και πως ο φερόμενος «ξένος επενδυτής» θα αποδειχτεί αξιόπιστος, μη... «κάνοντας τον Κινέζο» στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΥΓ: Το ευχάριστο πάντως είναι η δήλωση υψηλόβαθμου παράγοντα της αγοράς που μιλώντας «off the record», σημείωσε: «Έχουμε εντείνει όλοι τις προσπάθειές μας προκειμένου να καλυφθούν οι ασφαλισμένοι του κλάδου ζωής και να συνεχίσει να λειτουργεί η θυγατρική International Life ΑΕΓΑ, έστω... και μέσα από ένα θαύμα».

Σε κάθε περίπτωση... οψόμεθα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v