Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 11 2016

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στις τράπεζες με εθελούσια έξοδο

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στις τράπεζες με εθελούσια έξοδο

Αλλάζει για άλλη μια φορά, τα τελευταία χρόνια, η ανθρωπογεωγραφία του private banking και του asset management χάρη στα προγράμματα εθελουσίας εξόδου των τραπεζών.

Όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα της Πειραιώς έχει ήδη ολοκληρωθεί. Και μεταξύ άλλων χρήση του έκαναν κορυφαία στελέχη του private banking της τράπεζας.

Ο επικεφαλής του τμήματος, Γ. Καναγκίνης αποχωρεί και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στο να αναλάβει θέση σε family office γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο Λάμπρος Κατσώνης, head of sales and products στο private banking ακούμε ότι έκλεισε σε μεγάλη μη τραπεζική ΑΧΕΠΕΥ, μαζί με πέντε ακόμη συμβούλους του τμήματος, που επίσης έκαναν χρήση της εθελουσίας.

Χρήση του προγράμματος εθελουσίας έκανε και ο Β. Δαμουράς, Διευθυντής Λειτουργιών της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ της εταιρίας.

Στους αποχωρήσαντες και ο Β. Κοσμάς στέλεχος του treasury, με ειδίκευση στις πωλήσεις θεσμικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα στοχευμένων αποχωρήσεων της Eurobank από το οποίο επίσης ενδέχεται να προκύψουν αποχωρήσεις και μετακινήσεις στους τομείς του private banking και asset management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v