Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 30 2016

Δεκαπέντε ελληνικά start up στο «μικροσκόπιο» επενδυτών

Δεκαπέντε ελληνικά start up στο «μικροσκόπιο» επενδυτών

Ως ιδέα ήταν και παραμένει πρωτότυπη.

Ομογενείς, μεγάλα ονόματα της διεθνούς «βιομηχανίας» επενδύσεων, ανακρίνουν 15 επιλεγμένες ιδέες start up και την ιδιότυπη παρουσίαση παρακολουθούν αρκετοί fund managers.

Η φετινή εκδήλωση έγινε στο Hilton και από πλευράς Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Hellenic Initiative) συμμετείχαν οι Τζον Κάλαμος της Calamos Investment, Ντιν Ντακόλιας της Fortress, o Ντιν Μητρόπουλος, ο Τζον Κουδούνης κ.ά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 40 με 50 διαχειριστές κεφαλαίων σε funds, ιδρύματα, family offices, που εφόσον βρήκαν κάποιες από τις 15 παρουσιάσεις ενδιαφέρουσες, θα βάλουν και χρήματα.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο σκοπός και πέρυσι από την αντίστοιχη παρουσίαση συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κεφάλαια ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στην Αθήνα, οι Ελληνοαμερικανοί επενδυτές και επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να δουν τραπεζίτες και Ελλαδίτες συναδέλφους τους.

Μια πρώτη εκτίμηση από τα ραντεβού που διενεργήθηκαν, είναι ότι το Brexit δεν κόβει την όρεξη για επιλεγμένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Αρκεί κυβέρνηση και τράπεζες να επιταχύνουν τον βηματισμό τους....

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v