Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 21 2016

Η νέα εμπλοκή για CEO του ΤΧΣ και η εθελουσία στην Πειραιώς

Η νέα εμπλοκή για CEO του ΤΧΣ και η εθελουσία στην Πειραιώς

ΤΧΣ-NEOΣ CEO: Το ρητό «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις γύρω από τον νέο CEO του Ταμείου.

Μετά την παραίτηση Β. Κατσικιώτη, η Επιτροπή Επιλογής στράφηκε στον πρώτο -και μοναδικό- επιλαχόντα, Κ. Μιχαηλίδη.

Παρότι αρμοδίως υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς, η υπουργική απόφαση διορισμού του καθυστερεί.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες φέρουν τον κ. Μιχαηλίδη να ζητά αυτονόητα πράγματα για στέλεχος με μακρά θητεία στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα κάλυψη δαπανών διαμονής στην Αθήνα.

Αν δεν υπογραφεί σύντομα ο διορισμός, είναι πιθανόν να ζήσουμε το εξής παράδοξο: να ξεκινήσει η νέα αξιολόγηση των μελών Γενικού Συμβουλίου και Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου, χωρίς το τελευταίο να διαθέτει διευθύνοντα σύμβουλο ως αποτέλεσμα της περσινής αξιολόγησης!

 

ΑΤΤΙCA BANK: Στελέχη της αγοράς φέρεται να «πολιορκεί» η Attica Bank, για να ενισχύσει τη διεύθυνση διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

Κάποιοι έχουν ήδη συμφωνήσει τη μετακίνησή τους, ενώ άλλοι βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και επικεφαλής υπό εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος.

Νεότερα προσεχώς…

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ξανάνοιξε τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα εθελουσίας της τράπεζας και θα τρέξει ως το τέλος του έτους.

Δεν είναι απίθανο κάποια μεσαία και ανώτερα στελέχη να κάνουν χρήση της «τελευταίας ευκαιρίας», βάζοντας πλώρη για το… Ηράκλειο Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v