Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 10 2017

Αποσύρεται ο άνθρωπος που... «νίκησε» την Επ. Ανταγωνισμού

Αποσύρεται ο άνθρωπος που... «νίκησε» την Επ. Ανταγωνισμού

Εκτός της μάχης κατά των καρτέλ, έθεσε τον εαυτό του ο Γιώργος Φλωράς ο πρώτος Έλληνας πολίτης που «επέβαλε πρόστιμο» στην Επιτροπή Ανταγωνισμού!

Με επιστολή του προς τον Τύπο, ο κ. Φλωράς που κατήγγειλε το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου και τελικώς μετά από χρόνια δικαιώθηκε ως προς την καταγγελία του, αλλά τελικώς έχασε την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας, δηλώνει λίγο - πολύ, ότι κουράστηκε να δίνει μόνος του τη μάχη.

«Εγκαταλείπω λοιπόν την μάχη κατά των καρτέλ. Το κάνω με βαριά καρδιά αλλά και με ανακούφιση. Πολλά χρόνια ψυχική πίεση χωρίς τελικά να νοιάζεται κανείς, από ότι φάνηκε. Λυπάμαι πολύ» σημειώνει στην επιστολή του.

Τι έκανε ο κ. Φλωράς;

Μήνυσε την Επιτροπή Ανταγωνισμού διότι καθυστέρησε να εξετάσει καταγγελία του (Βιβλιοπωλεία Φλωράς) για την ύπαρξη καρτέλ στο ξενόγλωσσο βιβλίο. Τελικώς η Επιτροπή εξέτασε την καταγγελία, διαπίστωσε το βάσιμό της και επέβαλε πρόστιμα στους εμπλεκόμενους.

Για τη ζημία που υπέστη ο κ. Φλωράς, στράφηκε κατά της ανεξάρτητης αρχής, η οποία με δικαστική απόφαση τον «αποζημίωσε» με 500.000 ευρώ.

Μετρητά...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v