Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 3 2017

Μπηχτές για «ριζοσπαστικές αποφάσεις» από την Alpha Trust

Μπηχτές για «ριζοσπαστικές αποφάσεις» από την Alpha Trust

Έντονες διαμαρτυρίες για τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές και για την ασφαλιστική επιδρομή του «νόμου Κατρούγκαλου» έχουμε ακούσει από πολλές επαγγελματικές οργανώσεις, αλλά όχι και από επιμέρους επιχειρήσεις.

Η Alpha Trust ΑΕΔΑΚ ωστόσο «πρωτοτυπεί», καθώς στις ετήσιες λογιστικές καταστάσεις του 2016 που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Ένα από τα κεντρικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε, μία εταιρεία σαν την Alpha Trust που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο προσωπικό της, είναι η αύξηση των φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων, σε βαθμό που ακόμη και εάν πλήττεται η κερδοφορία, οι ικανοί εργαζόμενοι δεν αποκομίζουν αρκετό εισόδημα για μία αξιοπρεπή διαβίωση. Φυσικά, η διοίκηση μεριμνά και αναζητεί λύσεις, χωρίς να αποκλείει και ριζοσπαστικές αποφάσεις».

Και καταλήγει η εισηγμένη εταιρεία: «Η διαχείριση κεφαλαίων, ως κλάδος, ο επαγγελματισμός και η επιστημονική επάρκεια που απαιτούνται, δεν έχουν τύχει της προσοχής της πολιτείας, με τα θλιβερά αποτελέσματα που βλέπουμε τόσο στα δημοσιονομικά της χώρας όσο και στα αδιέξοδα του ασφαλιστικού συστήματος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v