Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 13 2017

Η συμφωνία της Αττικής για τα NPLs και η προετοιμασία της Credicom

Η συμφωνία της Αττικής για τα NPLs και η προετοιμασία της Credicom

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Την Qualco ακούμε ότι προσέλαβε η Τράπεζα Αττικής, ως master servicer για το χαρτοφυλάκιο των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

Πρόκειται για μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα, που θα παραμείνουν υπό τη διαχείριση της τράπεζας, μετά την ενδεχόμενη ανάθεση διαχείρισης στην Balbec Capital του χαρτοφυλακίου 1,045 δισ. ευρώ.

Η Qualco θα προσφέρει στην Αττικής τεχνολογική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Κίνηση που σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση, τους τελευταίους μήνες, στρατηγικής διαχείρισης καθυστερήσεων εκ μέρους της Αττικής αναμένεται να βελτιώσει τον αριθμό, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα ρυθμίσεων.

Υ.Γ. Η πιθανή πώληση της κλινικής Metropolitan (Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα), η είσοδος της Puig μέσω ΑΜΚ στο μετοχικό κεφάλαιο της Apivita και η διάθεση του ομίλου Καλογρίτσα να μειώσει τα δάνειά του από την Αττικής, αποτελούν ευχάριστα νέα για την τράπεζα.

Το συν Αθηνά (πόρισμα SSM) και χείρα κίνει, αποδίδει…

 

CREDITCOM: Η διεκδίκηση άδειας διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των στόχων του νέου σχήματος που εξαγόρασε την Credicom.

Νεότερα προσεχώς…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v