Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 14 2017

Η Nova και το ντέρμπι που θα κριθεί στα... πέναλτι

Η Nova και το ντέρμπι που θα κριθεί στα... πέναλτι

To χθεσινό αδιέξοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έφερε στην επιφάνεια για πολλοστή φορά την αναξιοπιστία των παραγόντων του συνεταιρισμού, καθώς αδυνατούν να υλοποιήσουν μέτρα που οι ίδιοι υποτίθεται ότι έχουν αποφασίσει.

Ποια είναι αυτά τα μέτρα;

Η μείωση των ομάδων της Super League από 16 σε 14, καθώς και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από play offs που είχαν ήδη συμφωνηθεί από τον περασμένο Μάρτιο και θα συνέβαλαν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η Nova, ο μοναδικός χρηματοδότης του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, πιέζει για δραστικές αλλαγές από την περσινή αγωνιστική περίοδο, με στόχο τη μακροπρόθεσμη βελτίωση του πρωταθλήματος. Αλλά, όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον των περισσότερων προέδρων των ΠΑΕ στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους και όχι στη συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.

Στην Κάντζα υποστηρίζουν πως ακόμα και τώρα, που το χρονόμετρο δείχνει τις… καθυστερήσεις, και παρά την πρόσφατη απόρριψη της πρότασης που είχε καταθέσει η Nova για άμεση πρόωρη διακοπή της συνεργασίας, η στάση κάποιων προέδρων συνεχίζει να αγνοεί την πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v