Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 16 2017

Οι απορίες για τον «διαβασμένο» βουλευτή και ο «κουρεμένος» Χατζηγιάννης

Οι απορίες για τον «διαβασμένο» βουλευτή και ο «κουρεμένος» Χατζηγιάννης

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ. Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει στο υπουργείο Υποδομών οι ερωτήσεις συγκεκριμένου βουλευτή για τα σιδηροδρομικά έργα.

Είναι πολυσέλιδες, περιλαμβάνουν συγκεκριμένες αναφορές σε συγκεκριμένο τμήμα της εσωτερικής αλληλογραφίας της ΕΡΓΟΣΕ (ακόμα και τους αριθμούς πρωτοκόλλου!) και σε περιστατικά που είναι δύσκολο να τα γνωρίζει κάποιος που δεν εμπλέκεται άμεσα με τα έργα.

Στο υπουργείο βάζουν στοιχήματα για το ποιος υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ γράφει τις εξαιρετικά αναλυτικές ερωτήσεις, γιατί ο άνθρωπος δεν πρέπει να προλαβαίνει να ασχοληθεί με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα!

Είναι τόσο πυκνές οι ερωτήσεις, που δύσκολα θα ξεκλέβει χρόνο για κάτι άλλο.

Αφήστε που οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούν τμήματα της σιδηροδρομικής γραμμής βορείως της Διώρυγας της Κορίνθου!

Κανείς για το... νότιο τμήμα;

Υ.Γ. Αναγνωρίζοντας εαυτόν στο σχόλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος έστειλε επιστολή στο Euro2day.gr την οποία και δημοσιεύουμε εδώ

 

ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ. Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν πρόσφατα οι «κουρεμένοι» καταθέτες της πρώην Λαϊκής Τράπεζας στην Κύπρο παραβρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος συγκαταλέγεται στους χιλιάδες πελάτες που είδαν τις «ανασφάλιστες» αποταμιεύσεις τους να γίνονται… καπνός.

Ο Σύνδεσμος των καταθετών αυτών προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την προεκλογική περίοδο στην Κύπρο και να πιέσει τους υποψήφιους Προέδρους της Δημοκρατίας για τη δέσμευση λήψης ανακουφιστικών μέτρων.

ΥΓ: Ελπίζουμε να μην έχουν την ίδια τύχη με τους κουρεμένους ομολογιούχους της Ελλάδας, που… από το 2012 περιμένουν τους πολιτικούς όλων των κομμάτων να υλοποιήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v