Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 31 2017

Στην Κορέα έφτασε η ΔΕΗ κυνηγώντας... μνημόνια

Στην Κορέα έφτασε η ΔΕΗ κυνηγώντας... μνημόνια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ: Στην Κορέα (τη Νότια) βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ (ΚΟ) - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΟΧΗΣ" href="http://www.euro2day.gr/QuotesDetail.aspx?q=85">ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης. Τον συνοδεύει, λένε άλλες πηγές, και ο γενικός διευθυντής Παραγωγής Δημήτρης Μετικάνης.

Προφανώς, μια και επίσημη ανακοίνωση δεν εξέδωσε η εταιρία, ο κ. Παναγιωτάκης αναζητά συνέργειες με κορεατικές επιχειρήσεις στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Και μάλλον αναζητά επενδυτή για τις λιγνιτικές μονάδες.

Είναι λοιπόν πιθανόν ο πρόεδρος της ΔΕH να γυρίσει με ένα ακόμη μνημόνιο συνεργασίας, όπως και τα τελευταία με κινεζικές εταιρίες κ.λπ.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔEΗ: Μετά από πολύμηνη αργοπορία κι ενώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και η εταιρία αναζητά έναν νέο ρόλο στη λιανική, η διοίκηση της εταιρίας κατέληξε στην αναπλήρωση του γενικού διευθυντή Εμπορίας.

Προσελήφθη, λένε οι πληροφορίες, στέλεχος από την αγορά και όπως λένε οι πηγές πρόκειται για το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Intralot, Γιάννη Κατάκη.

Για την ιστορία η θέση του επικεφαλής αυτού του νευραλγικού πόστου της ΔΕH ήταν κενή από τον Ιανουάριο του 2017, οπότε και ο μέχρι τότε γενικός διευθυντής Λάζαρος Καραλάζος μετακινήθηκε στη γενική διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού της εταιρίας.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v