Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 3 2017

Οι αγορές της Templeton και η εξέλιξη του TAR

Οι αγορές της Templeton και η εξέλιξη του TAR

ΑΓΟΡΑ - TEMPLETON: Την επανεμφάνισή της στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, μετά από αρκετά χρόνια, ακούμε ότι έκανε η Templeton.

Το fund που ειδικεύεται σε επενδύσεις στις αναδυόμενες αγορές έκτισε κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα μικρές θέσεις σε σειρά δεικτοβαρών μετοχών.

Σε ελάχιστες εξ αυτών φάνηκε ότι υπήρχε μεθοδικός αγοραστής.

 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ - TAR: Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η ανασκόπηση προβληματικών στοιχείων ενεργητικού που διενεργεί σε Εθνική και Alpha Bank ο SSM.

Η ανασκόπηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου δύο εβδομάδες και εν συνεχεία θα ξεκινήσει αντίστοιχος έλεγχος σε Πειραιώς και Eurobank.

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ: Ενδιαφέρουσες αλλαγές κρύβει η επικαιροποίηση του οργανογράμματος της τράπεζας. Στο γραφείο διευθύνοντος συμβούλου, πέραν των γνωστών Ε. Κυριακόπουλου, Γ. Κορμά και Γ. Χριστόπουλου, προστέθηκε η Χρυσάνθη Μπερμπάτη, επί σειρά ετών στέλεχος της τράπεζας στο κομμάτι των επενδυτικών σχέσεων.

Η θέση αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου καταργείται, με τον Γ. Πουλόπουλο, που την κατείχε ως πρόσφατα, να υποβαθμίζεται σε Chief Operating Officer.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v