Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 6 2017

Τα νέα χαμηλά για Folli-BriQ και το «προσκλητήριο» επενδύσεων στο Λονδίνο

Τα νέα χαμηλά για Folli-BriQ και το «προσκλητήριο» επενδύσεων στο Λονδίνο

FF GROUP-BRIQ PROPERTIES: Νέα χαμηλά δωδεκαμήνου την Παρασκευή για Folli-Follie Group και BriQ Properties ΑΕΕΑΠ.

Στην πρώτη περίπτωση, ο τίτλος έχει υποχωρήσει από τα 21,9 κάτω από τα 17,5 ευρώ, παρά την πρόσφατη επιτυχή έκδοση ομολογιακού δανείου με χαμηλό επιτόκιο (3,25%). Στα αποτελέσματα εξαμήνου είχε προκαλέσει ενστάσεις η πορεία των ταμειακών ροών και τώρα η αγορά περιμένει με ενδιαφέρον τα «εννεάμηνα».

Η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ από τα 2,30 ευρώ της 31ης Ιουλίου (πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης στο ΧΑ) υποχώρησε στο 1,71 ευρώ, παρά την απόφαση για δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών. Στο καθόλου ευκαταφρόνητο 27% το discount του τίτλου, καθώς τα ίδια κεφάλαια της 30ής Ιουνίου ανέρχονταν στα 27,76 εκατ. ευρώ.

 

ΥΓΕΙΑ: Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, πάνω από 130 funds θα παρευρεθούν στις 4 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, σε εκδήλωση με αντικείμενο την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας.

Από ελληνικής πλευράς, θα διεξαχθεί workshop με τίτλο «Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα σε τουρισμό και υγεία», όπου έχουν προσκληθεί πάνω από 210 επενδυτές και στελέχη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κυρίως από το City.

Αναμφίβολα, τουρισμός και υγεία είναι δύο από τους πιο «καυτούς» κλάδους της ελληνικής οικονομίας και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη εκδηλωθεί μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, πολύ πριν το συνέδριο του Λονδίνου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v