Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 21 2018

Σφηνάκια για Attica Finance και ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Σφηνάκια για Attica Finance και ασφάλιστρα αυτοκινήτου

ΑΤΤΙCA FINANCE: Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της Attica Finance ΑΕΠΕΥ, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδιας της εταιρείας.

Λογικό, θα έλεγε ενδεχομένως κάποιος, στο πλαίσιο της συνολικής αναδιάρθρωσης που επιχειρείται στην Attica Bank (η Τράπεζα συμμετείχε με 55% και το υπόλοιπο ποσοστό κατείχε η Δυναμική Χρηματιστηριακή), και των φτωχών της οικονομικών επιδόσεων της ΑΕΠΕΥ (έσοδα 24,3 χιλ. και ζημία 383 χιλ. ευρώ το 2016).

Ωστόσο, κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα σχέδια δραστηριοποίησης της Attica Finance και μάλιστα μόλις στην τελευταία ΔΕΘ (Σεπτέμβριος 2017) είχε προβληθεί κοινή προσπάθεια με την κινεζική Sumec και τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες στο κομμάτι των ενεργειακών υπηρεσιών…

Προφανώς, μιλάμε για σχέδια που θα μείνουν… στο συρτάρι.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αυξήθηκε πέρυσι ο αριθμός των ασφαλισμένων αυτοκινήτων (λόγω των κινήσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και του φόβου περί επιβολής προστίμων), αλλά η παραγωγή του κλάδου οχημάτων ανέβηκε μόλις κατά 0,2%.

Όπως φαίνεται, το 2017 ήταν μια ακόμη χρονιά μείωσης των μέσων ασφαλίστρων σε αυτοκίνητα και μηχανές, σε συνδυασμό με τη στροφή των οδηγών προς συμβόλαια λιγότερων καλύψεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v