Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 1 2018

Σε αναζήτηση μελών Δ.Σ. το Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων

Σε αναζήτηση μελών Δ.Σ. το Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων

ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ: Στη Stanton Chase ανέθεσε το υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ) την αναζήτηση των δύο πρόσθετων μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού του συμβουλίου. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ, έπειτα από συμφωνία με τους δανειστές, θα προστεθούν δύο νέα μέλη μέχρι τέλος Μαρτίου, ώστε να υποστηρίξουν τον σχεδιασμό για τις ΔΕΚΟ που μεταφέρθηκαν προ εβδομάδων.

Το Δ.Σ. του υπερταμείου είναι σήμερα επταμελές και με την προσθήκη των δύο νέων μελών θα γίνει εννεαμελές. Οι κρατικές εταιρείες μεταφέρθηκαν στο υπερταμείο με αναδρομική ισχύ από 1/1/2018, για λογιστικούς κυρίως λόγους.

Το ενδιαφέρον είναι πως στη σχετική προκήρυξη δεν αναφέρει πόσα μέλη του Δ.Σ. θα επιλεγούν μέσω της διαδικασίας που προωθεί η Stanton Chase!

Οι υποψήφιοι που θεωρούν πως δεν χρειάζεται και πολιτικός δάκτυλος ώστε να τοποθετηθείς στο υπερταμείο, μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα μέχρι τις 14 Μαρτίου. Στο σχετικό τεύχος αναφέρεται πως «εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις εταιρειών και προηγούμενη συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια του ιδιωτικού τομέα θα θεωρηθεί σημαντικό προσόν».

 

ΒΙΛΑ ΨΥΧΑΡΗ: Με τιμή εκκίνησης 4,65 εκατ. ευρώ έγινε χθες ο πλειστηριασμός των δύο γειτονικών ακινήτων, ιδιοκτησίας της κυπριακής Brionte Limited, στο Πόρτο Χέλι, αλλά τα χτυπήματα έπεσαν βροχή.

Πρόκειται για τη γνωστή βίλα του πρώην ισχυρού ανδρός του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, η οποία τελικά πωλήθηκε έναντι 11,7 εκατ. ευρώ!

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιούχα σημεία της περιοχής και όπως είναι φυσικό, υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον. Ο πλειστηριασμός έγινε με επισπεύδουσα την Αlpha Βank.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v