Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 30 2018

Ψάρια: Κάποιοι άρχισαν να «χτυπάνε πόρτες»

Ψάρια: Κάποιοι άρχισαν να «χτυπάνε πόρτες»

Κλίμα ικανοποίησης επικρατεί στην αγορά από τις εξελίξεις στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. Το διαφαινόμενο πέρασμα των δύο μεγάλων ομίλων (Νηρέα και Σελόντα) στο Amerra Capital δίνει βαθιές ανάσες στις τράπεζες, καθώς αυτές ρυθμίζουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που προηγούμενα βρίσκονταν «στον αέρα».

Ικανοποιημένοι είναι και οι εργαζόμενοι των δύο ομίλων, καθώς πληροφορούνται από την αγορά πως ο νέος ιδιοκτήτης θα βάλει τουλάχιστον 60 εκατ. ευρώ νέες επενδύσεις «με το καλημέρα». Ευχαριστημένες και οι μικρότερες εταιρείες του κλάδου, προβλέποντας ότι θα εκλογικευθεί ο εγχώριος ανταγωνισμός και πως θα διεκδικήσουν κάποιες από τις μονάδες του νέου σχήματος, που για διάφορους λόγους το Amerra Capital θα βγάλει προς πώληση.

Κινητικότητα ωστόσο παρατηρείται ανάμεσα στα στελέχη του ανώτερου management των δύο ομίλων (και ιδίως σε έναν εξ αυτών), που έχουν ήδη αρχίσει «να κτυπούν πόρτες», καθώς αμφιβάλλουν για το αν θα παραμείνουν στις θέσεις τους μετά την ολοκλήρωση του deal, κάπου προς τα τέλη του έτους.

Οψόμεθα…

ΥΓ: Όλα δείχνουν πως το Amerra Capital θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στους δύο Ομίλους, μέχρις ότου «πάρει τα κλειδιά» στα χέρια του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v