Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 10 2018

Πόσο θα διαρκέσει ο έλεγχος στη Folli Follie και τι θα μάθουμε πρώτα

Πόσο θα διαρκέσει ο έλεγχος στη Folli Follie και τι θα μάθουμε πρώτα

Την ώρα που οι τιμές της μετοχής και του ομολόγου των Folli Follie συνεχίζουν να παρουσιάζουν εντονότατες διακυμάνσεις, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν γύρω στους τρεις μήνες προκειμένου η EY να ολοκληρώσει τον έλεγχο του εισηγμένου ομίλου, ο οποίος -όπως μας μεταφέρεται- «θα είναι πλήρης, με πιστοποίηση και εγγύηση των απαιτούμενων στοιχείων».

Ωστόσο, οι επενδυτές θα έχουν λάβει στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα «επιμέρους» στοιχεία για την πορεία του ελέγχου. Για παράδειγμα, θεωρείται πως είναι θέμα λίγων ημερών (δύο ή τριών;) προκειμένου να υπάρξει απάντηση για το κατά πόσο «το ταμείο του ομίλου βρίσκεται στη θέση του», ή έστω βρισκόταν στη θέση του κατά την 31η Δεκεμβρίου του 2017.

Επιπλέον, χρονική προτεραιότητα θα δοθεί στον έλεγχο δύο θυγατρικών της Κίνας, μέσω των οποίων διεξάγεται η μεγάλη πλειονότητα των συναλλαγών του ομίλου στην Ασία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο σχετικός έλεγχος θα διαρκέσει λίγες εβδομάδες, οπότε τότε θα έχουμε πιθανότατα μια καλή «πρόγευση» των τελικών αποτελεσμάτων του συνολικού ελέγχου.

Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v