Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 17 2018

Η Κεφαλαιαγορά, η Folli Follie και το… παιχνίδι των παρατάσεων

Η Κεφαλαιαγορά, η Folli Follie και το… παιχνίδι των παρατάσεων

Καθυστερήσεις έχουν αρχίσει να σημειώνονται στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης της FF Group. Κύκλοι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς υπογραμμίζουν πως το κύριο μέρος των στοιχείων για την εισηγμένη θα το λάβει και θα το επεξεργαστεί η Ernst & Young. Ωστόσο, φαίνεται πως η Folli Follie έχει αρχίσει να... «παίζει» καθυστέρηση σε άλλα στοιχεία, τα οποία της έχει ζητήσει η εποπτική αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αρνήθηκε να δώσει την παράταση που ζήτησε η FF Group έως τις 28 Μαΐου, για να προσκομίσει σειρά στοιχείων τα οποία ήδη έπρεπε να έχει στη διάθεσή της η Κεφαλαιαγορά.

Μέσα σε όλα αυτά, σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης θα μεταβεί στη Βουλή προκειμένου να παρουσιάσει την ετήσια έκθεση 2017 και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκύψει πολιτική διάσταση στην υπόθεση, εάν υπάρξουν βουλευτές που θα απευθύνουν σχετικά ερωτήματα...

Εδώ που τα λέμε, θα είναι και μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν και κατά πόσον παρακολουθούν οι βουλευτές μας την... επικαιρότητα της ελληνικής αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v