Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 28 2018

Η Κέκροψ και οι... υποσχέσεις για business plan

Η Κέκροψ και οι... υποσχέσεις για business plan

Για δεκαετίες κρατάει το σίριαλ με την έκταση των 300 στρεμμάτων στα παλαιά λατομεία Ψυχικού, για την οποία διαγκωνίζεται η Κέκροψ με το ελληνικό δημόσιο.

Το νέο επεισόδιο θα το δούμε τον προσεχή Νοέμβριο, όταν η υπόθεση εισαχθεί εκ νέου στο Εφετείο Αθηνών για ουσιαστική κρίση. Είχε προηγηθεί η υπ’ αριθ. 589/2018 απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία έκανε δεκτή την ασκηθείσα από την Κέκροψ αίτηση αναίρεσης της υπ’ αριθ. 3401/2014 απόφασης του Εφετείου Αθηνών.

Για να μη σας μπερδεύουμε με τα νομικά, μένουμε σε αυτά που είπε χθες στη γενική συνέλευση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πέτρος Σουρέτης, ο οποίος είναι και επικεφαλής της Ιντρακάτ.

Οι όμιλοι Iντρακάτ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι της Κέκροψ, με τη διοίκηση να ασκείται από την πλευρά του πρώτου. Ο Π. Σουρέτης είπε χθες πως το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει σημαντικά βήματα, ώστε η εταιρεία να περάσει από τη νομική διαχείριση των δικαστικών υποθέσεων για τα ακίνητά της, στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Μάλιστα, σχεδόν υποσχέθηκε πως στην ετήσια γενική συνέλευση το 2019, η διοίκηση θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης.

Καλή τύχη!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v