Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 18 2018

Νέος παίκτης στην κτηματαγορά ετοιμάζει δυναμική κίνηση

Νέος παίκτης στην κτηματαγορά ετοιμάζει δυναμική κίνηση

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις κάνει στον διαγωνισμό της Alpha Bank για τα ακίνητα της Μπ. Βωβός η Orilina ΑΕΕΑΠ, η επενδυτική εταιρεία ακινήτων που συνδέεται με τον Τρύφωνα Νάτση, εκ των ιδρυτικών εταίρων του γνωστού hedge fund Brevan Howard.

Η Orilina ΑΕΕΑΠ έλαβε πρόσφατα άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ακούγεται πως είναι έτοιμη να διαθέσει περί τα 200-250 εκατ. ευρώ στην εγχώρια αγορά real estate.

Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Κένυ Ευαγγέλου, στέλεχος με πολυετή πείρα στην αγορά ακινήτων και με θητεία σε αρκετούς οργανισμούς. Στο πρόσφατο παρελθόν, θήτευσε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ICI ΑΕΕΑΠ της οικογένειας Χαλικιά.

Οσο για τα ακίνητα της Βωβός που πωλούνται, περιλαμβάνουν «φιλέτα» όπως το κτίριο γραφείων, επιφανείας 17.000 τ.μ., στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, όπου βρίσκονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία της Vodafone καθώς και οριζόντιες ιδιοκτησίες στο κτίριο γραφείων που βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας 95-97, απέναντι από το Μέγαρο του ΟΤΕ.

Πωλούνται επίσης τα γραφεία επί της Λ. Κηφισίας 24-26, που στεγάζουν τη Samsung, κτίριο γραφείων στη Μιχαλακοπούλου που μισθώνεται από την ασφαλιστική AXA, κτίριο στη Μεταμόρφωση που μισθώνεται από την αντιπροσωπεία της Porsche κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v