Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 22 2019

Η μεγάλη επένδυση Motor Oil και οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό για τις ταυτότητες

Η μεγάλη επένδυση Motor Oil και οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό για τις ταυτότητες

MOTOR OIL. Μια νέα μεγάλη επένδυση προανήγγειλε η διοίκηση της Motor Oil κατά την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα χρήσης 2018. Η μητρική του ομώνυμου, πολυσχιδούς πλέον, ομίλου θα προχωρήσει στην εγκατάσταση μονάδας που θα επεξεργάζεται νάφθα για να παράγει βενζίνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ύψος της επένδυσης και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης θα ανακοινωθούν τον Μάιο μαζί με τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου. Αναλυτές, πάντως, εκτιμούν ότι τέτοιου είδους επενδύσεις ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ.

Υ.Γ.: Η μείωση του μεριδίου αγοράς της Motor Oil στο μαζούτ οφείλεται, όπως αναφέρει η έκθεση διοίκησης, στις σταδιακά μειούμενες πωλήσεις μαζούτ προς τη ΔΕΗ, οι οποίες από το 2017 είναι μηδενικές.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Η ιαπωνική Toppan Printing και η γερμανικών συμφερόνων Veridos Ματσούκης δεν θα είναι οι μοναδικοί διεκδικητές του μεγάλου διαγωνισμού, προϋπολογισμού μισού δισεκατομμυρίου ευρώ, που προκηρύσσει εντός των ημερών το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις νέες ταυτότητες.

Στο παιχνίδι αναμένεται να μπουν και οι Γάλλοι της Idemia που ελέγχεται από αμερικανική επενδυτική εταιρεία, οι Βέλγοι της Pitkit Zetes Smartech, οι Βρετανοί της DeLaRue και η Inform P. Lykos η οποία ελέγχει την Austria Card. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v