Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 17 2019

Η Intralot και τα πωλητήρια που εξετάζει η διοίκηση

Η Intralot και τα πωλητήρια που εξετάζει η διοίκηση

Ανοικτό άφησε χθες η διοίκηση της Intralot το ενδεχόμενο πώλησης του 20% που κατέχει στη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού στοιχήματος της Ιταλίας, την Gamenet, καθώς και του αντίστοιχου ποσοστού που ελέγχει στην Ιntralot de Peru.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα του 2018, η διοίκηση υποστήριξε πως η φετινή χρονιά θα είναι «ουδέτερη» σε ό,τι αφορά το cash flow, μέσω σειράς ενεργειών που περιλαμβάνουν οργανική ανάπτυξη, μείωση κόστους και πώληση περιουσιακών στοιχείων (non-core assets).

Για το θέμα των ομολογιακών δανείων, η διοίκηση είπε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις καθώς έχουν παραβιαστεί κάποιοι όροι τους (covenants) και ελπίζει πως θα ανατραπεί η σημερινή εικόνα.

Ο δανεισμός και η ρευστότητα μονοπώλησαν τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, καθώς συμμετείχαν κυρίως ομολογιούχοι ή εκπρόσωποί τους. Η πλευρά της εισηγμένης απέφυγε τις λεπτομέρειες, αλλά εξήγησε πως τα οφέλη από τις ενέργειες μείωσης του κόστους, τυχόν πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων κ.ά. θα αρχίσουν να φαίνονται από το τρίτο τρίμηνο του 2019 και κυρίως από το 2020.

Ιδιαίτερα αναλυτική ήταν, πάντως, σε ό,τι αφορά τα έσοδα που θα έχει από την Τουρκία, λόγω της «διάλυσης» της Inteltek, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το συμβόλαιο για το αθλητικό στοίχημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v