Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 14 2019

Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ στη Ρουμανία;

Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ στη Ρουμανία;

Ποιος είναι αρμοδιότερος να απαντήσει στο τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΟΤΕ στη Ρουμανία, από την διοίκηση του ομίλου;

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, η διοίκηση υποστήριξε πως «την ίδια στιγμή που επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης, διερευνούμε ταυτόχρονα και όλες τις δυνατότητες που μπορεί να προκύψουν, με στόχο να έχουμε μελετήσει όλα τα ενδεχόμενα. Και αυτή τη χρονική στιγμή, δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Μπορώ, όμως, να σας διαβεβαιώσω πως δίνουμε μάχη και στα δύο μέτωπα, τόσο για τη βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων, όσο και στην εξακρίβωση της καλύτερης στρατηγικής για εμάς».

O OTE κατέχει το 54% της Telekom Romania και το 70% της Telekom Mobile Romania, θυγατρικής εταιρείας της πρώτης. Τα σενάρια για την τύχη των δύο εταιρειών επανήλθαν μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, που συνεχίζουν τις αρνητικές επιδόσεις ετών…

Είχαν φουντώσει στις αρχές του χρόνου, όταν ο Βούλγαρος επιχειρηματίας Spas Roussev, που απέκτησε πρόσφατα από τον OTE την Telecom Albania, είχε δηλώσει πως συζητά με την Deutsche Telekom και την εξαγορά της Telekom Romania, αλλά και της θυγατρικής των Γερμανών στα Σκόπια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v