Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 10 2019

Τα κυπριακά ήθη στην Trastor και η νέα καθυστέρηση στα ΕΛΠΕ

Τα κυπριακά ήθη στην Trastor και η νέα καθυστέρηση στα ΕΛΠΕ

TRASTOR. Με πρωτοβουλία του προέδρου της Λάμπρου Παπαδόπουλου, οι τρεις δημοσιογράφοι που πήγαν στη χθεσινή γενική συνέλευση της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων αποκλείστηκαν από τη γενική συνέλευση στην οποία συζητήθηκε η κουτσουρεμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε σχέση με τις αρχικές ανακοινώσεις. 

Ακούσαμε πως ο κ. Παπαδόπουλος επικαλέστηκε το γεγονός πως στην Κύπρο είναι συνηθισμένο φαινόμενο να παρακολουθούν τις γενικές συνελεύσεις μόνο οι μέτοχοι και όχι οι δημοσιογράφοι. Πάντως, στην περίπτωση της Trastor, οι δημοσιογράφοι θα βοηθούσαν ώστε να φαίνονται περισσότεροι οι επενδυτές!

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε μια αίθουσα συσκέψεων παρουσία 3 - 4 μικρομετόχων...

 

ΕΛ.ΠΕ. Από φθινόπωρο και βλέπουμε… τα νεότερα για την τύχη των Ελληνικών Πετρελαίων, μετά την αποτυχία της πρώτης απόπειρας αποκρατικοποίησης. Όπως πληροφορείται η στήλη, μετά την προ ημερών επίσκεψη των θεσμών στην Αθήνα και τις συναντήσεις που είχαν με το υπουργείο ΠΕΝ και το ΤΑΙΠΕΔ συμφωνήθηκε η αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων αξιοποίησης του μεριδίου που επρόκειτο να πουληθεί.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν πηγές, οι δύο μέτοχοι των ΕΛ.ΠΕ, ελληνικό δημόσιο και όμιλος Λάτση, κινούνται «χαλαρά» ως προς τις οριστικές τους αποφάσεις για την τύχη της εισηγμένης…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v